Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetimin ilk gününde ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım 2 defa içime boşaldıı. ertesi gün ilacı falan almadım hamile kalmak istiyorum.
adetim devam ediyo ama 2 defa içime boşaldı sizce hamile kalma ihtimalım varmı ? yardııııııııımmmmmmmmmmm:18:
adetimin ilk gününde ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım 2 defa içime boşaldıı. ertesi gün ilacı falan almadım hamile kalmak istiyorum.
adetim devam ediyo ama 2 defa içime boşaldı sizce hamile kalma ihtimalım varmı ? yardııııııııımmmmmmmmmmm:18: