yardımcı olunn kızlarrrrr acilllllllllllll :(

kumsal1

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
22
0
6
35
İstanbul
adetimin ilk gününde ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım 2 defa içime boşaldıı. ertesi gün ilacı falan almadım hamile kalmak istiyorum. :(
adetim devam ediyo ama 2 defa içime boşaldı sizce hamile kalma ihtimalım varmı ? yardııııııııımmmmmmmmmmm:18::18::18:

adetimin ilk gününde ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım 2 defa içime boşaldıı. ertesi gün ilacı falan almadım hamile kalmak istiyorum. :(
adetim devam ediyo ama 2 defa içime boşaldı sizce hamile kalma ihtimalım varmı ? yardııııııııımmmmmmmmmmm:18::18::18:

anlamadim hamile kalmakmi istiyorsun? icine bosaldiysa her sey ola bilir.ihtimal var yani.ama nie boyle Allah katinda zina olan seyler yasiyorsunzu ya, bunun bir cezasi vardir unutmayin dunyada olmasa bile ahiretde, maksadim sizi kinamak veya yargilamak deyil, herkes kendi gunahlarindan sorunludu. sadece bir hatirlatmadir, bir kac dakikalik zevk icin deyermi ebedi hayatinizi mahv etmeye ? Alemlerin Rabbinin gazabini cekmeye.. Rabbimiz diyor ki Kitabinda - Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur.

:53::53::53:

tahminim hamile kalmak istiyorum derken deki amaç sizinle evlenmeyi şu an için düşünmüyor ve siz bunu koz olarak kullanmayı düşünüyorsunuz.yazdıklarınızdan bunu çıkardım maalesef eğer doğruysa tahminim yazık çok yazık ne hallere geldik,değilse şayet kusura bakma kısacık yazından herkes bunu çıkarır.

hamile kalmak istiyorsaniz bile bari bunu adet gunu deyilde yumurtlama gunlerinize denk getirseydiniz..hey Allahim nereye baksan ayni konu her yerde.Oysa bunu cok duzgun medeni sekilde yapa bilirsiniz.

Back
X