- 13 Eylül 2019
- 36
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Gonulduasi
Eşimle en son 1 aralık pazar günü ilişkiye girdik içime boşalma olmadı ben regli 10 aralıkda oldum çocuk düşünmüyoruz sizce hamile miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafif mide ağrılarım onun dışında bir belirtim yokEşimle en son 1 aralık pazar günü ilişkiye girdik içime boşalma olmadı ben regli 10 aralıkda oldum çocuk düşünmüyoruz sizce hamile miyim
Ben ciddi bir soru sormuştumÜzgünüm hamilesin![]()
sihirli küreme bakıp geleyımEşimle en son 1 aralık pazar günü ilişkiye girdik içime boşalma olmadı ben regli 10 aralıkda oldum çocuk düşünmüyoruz sizce hamile miyim
Neden dalga geçtiniz ki ben ciddi sormuştumSekreterlikten barkod alip gelin, size kan tahlili yapicamsonucu ogleden sonra alirsiniz.
gazdır o gazHafif mide ağrılarım onun dışında bir belirtim yok
BENim başımda anne yok kimse bana oturup bir şeyleri böyle böyle diye anlatmadı buraya gelip sorayım dedim ama sizin de kalbiniz kötüsihirli küreme bakıp geleyım
:)
teee 1 aralıkta ılıskı olmus ustune adet olunmus
tıp dunyası sasırıyordu![]()
Yorumunuz neBu kadar mı bilinçsiz olunur off poff yani![]()
Hamile olsaydın regl olmazdın canım..Yani degilsindirEşimle en son 1 aralık pazar günü ilişkiye girdik içime boşalma olmadı ben regli 10 aralıkda oldum çocuk düşünmüyoruz sizce hamile miyim
Üstüne adet görme diye bir şey varmış o biraz tedirgin etti bu arada ciddiye alıp dalga geçmediğiniz için tşk herkes dalga geçtiAdet olunca hamile olmuyorsunuz demek oluyor
kımın annesı oturup cocuguna cocugum bak reglden su kadar gun once ılıskıye korunmasız gırdıkten sonra su gunler arası hamıle kalırsın dıye konusuyor kıBENim başımda anne yok kimse bana oturup bir şeyleri böyle böyle diye anlatmadı buraya gelip sorayım dedim ama sizin de kalbiniz kötü
İyide biz nerden bilelim gebelik testi alıp bakıver in bi zahmet bide diyorsunuz ki içine boşalma olmadı eee nasıl hamile kalacaksınız bilmemek ayıp degilki bi sağlık ocağına gidip öğrenebilirsinizBen ciddi bir soru sormuştum
Bana da kimse bir şey anlatmadı ama okuyup araştırmak diye bir şey var.BENim başımda anne yok kimse bana oturup bir şeyleri böyle böyle diye anlatmadı buraya gelip sorayım dedim ama sizin de kalbiniz kötü
Neden dalga geçtiniz ki ben ciddi sormuştum