Yardımcı olur musunuz 10 gün geciktim ama idrar testi negatif

iyilikkazanicak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2023
18
5
1
31
Merhaba arkadaşlar 16 eylülde ovulasyon testim pozitif çıkmıştı o günü ve devam eden günleri değerlendirdik
Adet başlangıç tarihim 23 eylüldü fakat gelmedi bugün tam 10 gün gecikti fakat kahverengi lekelenmem var ben yinede erken gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı kan vermeyi düşünüyorum ama adetim de gelebilir sol kasık ağrım var ve kahverengi lekelenme devam ediyor konu hakkında tecrübesi olanlar yazabilir mi

Merhaba arkadaşlar 16 eylülde ovulasyon testim pozitif çıkmıştı o günü ve devam eden günleri değerlendirdik
Adet başlangıç tarihim 23 eylüldü fakat gelmedi bugün tam 10 gün gecikti fakat kahverengi lekelenmem var ben yinede erken gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı kan vermeyi düşünüyorum ama adetim de gelebilir sol kasık ağrım var ve kahverengi lekelenme devam ediyor konu hakkında tecrübesi olanlar yazabilir mi
Canim bnmde 7 yildr olmuyor gecikmesine rağmen negatif çıkıyorsa gebelik değil büyük ihtimal başka bişey vardr stres hormon çok yaşadım bu durmu

Merhaba benzer durumdayız sonucunuz ne oldu

Benim testede bakabilirmisiniz regl gecikmedi dünkü baya silikti resimde gözükmüyordu bugünkü daha net
IMG_20231117_134809.webp

Benim testede bakabilirmisiniz regl gecikmedi dünkü baya silikti resimde gözükmüyordu bugünkü daha net
Eki Görüntüle 3336597
Canıııımmmm benim de 16 gün adetim gecikti 3 gün önce test yaptım tam da seninki gibi çıktı subhanallah ama testimi attım korkuyorum test yapmaya ya çıkmazsa diye sol kasığımda batmalar oluyor adetimin 5. Gün gecikmişti iki gün boyunca lekelenme gördüm birdaha görmedim testim aynı seninki gibiydi

Canıııımmmm benim de 16 gün adetim gecikti 3 gün önce test yaptım tam da seninki gibi çıktı subhanallah ama testimi attım korkuyorum test yapmaya ya çıkmazsa diye sol kasığımda batmalar oluyor adetimin 5. Gün gecikmişti iki gün boyunca lekelenme gördüm birdaha görmedim testim aynı seninki gibiydi
Son durumunuz nedir, doktora gittiniz mi ?

Testim bu negatif ama olmadım da daha adet

Eklentiler

• 34A85AD9-5561-4D8F-9910-933F93796A7F.webp
    34A85AD9-5561-4D8F-9910-933F93796A7F.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 1.727
Benim regl 6 gün var bugün kasik ağrısıyla uyandım dünden beri mide bulantisindan ölücem tavuk yaptı baabm ay bir koktu ki sabahtan beri yemek yememisim mahfoldummm
Bence siz hamilesiniz bende olmadım daha 11 gün gecikti yarın yada salı gidip kan vericem idrar da ne zaman cıkar bilmiuorum cünkü hamile degilimdir olsa çıkardı ama neden olamıyorum anlamadım

Bence siz hamilesiniz bende olmadım daha 11 gün gecikti yarın yada salı gidip kan vericem idrar da ne zaman cıkar bilmiuorum cünkü hamile degilimdir olsa çıkardı ama neden olamıyorum anlamadım
Mevsimsel olabilir stresten kaynaklı olabilir bazı bebekler teste çıkmıyor ama benim regl ilt bittiginde test yaptım silikti olsa çizgi vardı geçenlerde yaptım bişi cikmadi ama bugün mide bulantısı beni öldürecek dünde köfte çıkartırken az kalsın bayılıyordum kokusundan bugünde tavuk beni mahfetti sabah aşırı bir kasik ağrısıyla uyandm bakalım bence usuttum ama insaAllah vardır 3 seneedir evliyim bı bebek lazım ☺️

insallah rabbim gönlüne göre verir benm 1 kızım var suan düşünmüyoruz ama nasip kısmet bi sıkıntılar var vücutta ama bakalım hayırlısı olsun 😊

Back
X