- 13 Ekim 2023
- 18
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi iyilikkazanicak
-
Canim bnmde 7 yildr olmuyor gecikmesine rağmen negatif çıkıyorsa gebelik değil büyük ihtimal başka bişey vardr stres hormon çok yaşadım bu durmuMerhaba arkadaşlar 16 eylülde ovulasyon testim pozitif çıkmıştı o günü ve devam eden günleri değerlendirdik
Adet başlangıç tarihim 23 eylüldü fakat gelmedi bugün tam 10 gün gecikti fakat kahverengi lekelenmem var ben yinede erken gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı kan vermeyi düşünüyorum ama adetim de gelebilir sol kasık ağrım var ve kahverengi lekelenme devam ediyor konu hakkında tecrübesi olanlar yazabilir mi
Merhaba benzer durumdayız sonucunuz ne olduMerhaba arkadaşlar 16 eylülde ovulasyon testim pozitif çıkmıştı o günü ve devam eden günleri değerlendirdik
Adet başlangıç tarihim 23 eylüldü fakat gelmedi bugün tam 10 gün gecikti fakat kahverengi lekelenmem var ben yinede erken gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı kan vermeyi düşünüyorum ama adetim de gelebilir sol kasık ağrım var ve kahverengi lekelenme devam ediyor konu hakkında tecrübesi olanlar yazabilir mi
Merhaba benzer durumdayız test verdiniz mi sonucunun ne şuan daCanim bnmde 7 yildr olmuyor gecikmesine rağmen negatif çıkıyorsa gebelik değil büyük ihtimal başka bişey vardr stres hormon çok yaşadım bu durmu
Canıııımmmm benim de 16 gün adetim gecikti 3 gün önce test yaptım tam da seninki gibi çıktı subhanallah ama testimi attım korkuyorum test yapmaya ya çıkmazsa diye sol kasığımda batmalar oluyor adetimin 5. Gün gecikmişti iki gün boyunca lekelenme gördüm birdaha görmedim testim aynı seninki gibiydiBenim testede bakabilirmisiniz regl gecikmedi dünkü baya silikti resimde gözükmüyordu bugünkü daha net
Eki Görüntüle 3336597
Son durumunuz nedir, doktora gittiniz mi ?Canıııımmmm benim de 16 gün adetim gecikti 3 gün önce test yaptım tam da seninki gibi çıktı subhanallah ama testimi attım korkuyorum test yapmaya ya çıkmazsa diye sol kasığımda batmalar oluyor adetimin 5. Gün gecikmişti iki gün boyunca lekelenme gördüm birdaha görmedim testim aynı seninki gibiydi
Evet kan tahlilimde hiçbirşey çıkmadıSon durumunuz nedir, doktora gittiniz mi ?
Asla kolay değil ve insan çok yıpranıyorİnşallah rabbim isteyen herkese versin ama cok zor bazen dayanılması zor bı durum
Hamilesiniz bence hafif siliklik var benm de adetim 9 gün gecikti tes yaptım negatif kac günde idrarda çıkıyorBenim testede bakabilirmisiniz regl gecikmedi dünkü baya silikti resimde gözükmüyordu bugünkü daha net
Eki Görüntüle 3336597
Benim regl 6 gün var bugün kasik ağrısıyla uyandım dünden beri mide bulantisindan ölücem tavuk yaptı baabm ay bir koktu ki sabahtan beri yemek yememisim mahfoldummmHamilesiniz bence hafif siliklik var benm de adetim 9 gün gecikti tes yaptım negatif kac günde idrarda çıkıyor
Bence siz hamilesiniz bende olmadım daha 11 gün gecikti yarın yada salı gidip kan vericem idrar da ne zaman cıkar bilmiuorum cünkü hamile degilimdir olsa çıkardı ama neden olamıyorum anlamadımBenim regl 6 gün var bugün kasik ağrısıyla uyandım dünden beri mide bulantisindan ölücem tavuk yaptı baabm ay bir koktu ki sabahtan beri yemek yememisim mahfoldummm
Mevsimsel olabilir stresten kaynaklı olabilir bazı bebekler teste çıkmıyor ama benim regl ilt bittiginde test yaptım silikti olsa çizgi vardı geçenlerde yaptım bişi cikmadi ama bugün mide bulantısı beni öldürecek dünde köfte çıkartırken az kalsın bayılıyordum kokusundan bugünde tavuk beni mahfetti sabah aşırı bir kasik ağrısıyla uyandm bakalım bence usuttum ama insaAllah vardır 3 seneedir evliyim bı bebek lazımBence siz hamilesiniz bende olmadım daha 11 gün gecikti yarın yada salı gidip kan vericem idrar da ne zaman cıkar bilmiuorum cünkü hamile degilimdir olsa çıkardı ama neden olamıyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?