- 8 Mart 2025
- 29
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi Nisa222222
-
Aşkım kullandığın ilacın etkisidir rahatız ediyor sa seni kadın doğum a gitmekte fayda var çünki içine boşalmadığı için hamilelik kalkıyor ortadan ilacın yan etkisinde olabilirMerhaba ben bi ara yine böyle bi durum yaşadım ama kötü bir şey olmadı adetim düzenlidir ayın7si başladı 12si bitti ve bu olay 15inde oldu korunmasız bir şekilde birkaç defa giriş oldu ama boşalma olmadı sonrasında prezervatifle yaptık ama ben sonraki gün 24 saat içinde yinede ilaç aldım postpill one diye ilacı içtikten 1 hafta sonra kahverengi pembe akıntılarım oldu bugün kesildi adetim diğer ayın 7sinde sizce yanlış bi durum var mıdır yumurtlama dönemim 18-22 arasıydı
Ben zevk suyu gelmiştir diye korktum ama sanırım o da çok ihtimalı olmayan bir şeyAşkım kullandığın ilacın etkisidir rahatız ediyor sa seni kadın doğum a gitmekte fayda var çünki içine boşalmadığı için hamilelik kalkıyor ortadan ilacın yan etkisinde olabilir
Bakar mısınızzzLütfen bakınnn
Ya yok öyle bir şey korkma imkansız. Şehir efsanesi oBen zevk suyu gelmiştir diye korktum ama sanırım o da çok ihtimalı olmayan bir şey
Çok teşekkür ederim ya içime su serptinYa yok öyle bir şey korkma imkansız. Şehir efsanesi o
O kahverengi akıntının nedeni hormon ilacı kullanımı zaten. Ben doğum kontrol hapı kullandığımda olmuştu sıkıntı yapma hamile olman imkansız. Test yap negatifi gör, rahatladığında reglinin geleceğini göreceksinÇok teşekkür ederim ya içime su serptin
Merhaba ben bi ara yine böyle bi durum yaşadım ama kötü bir şey olmadı adetim düzenlidir ayın7si başladı 12si bitti ve bu olay 15inde oldu korunmasız bir şekilde birkaç defa giriş oldu ama boşalma olmadı sonrasında prezervatifle yaptık ama ben sonraki gün 24 saat içinde yinede ilaç aldım postpill one diye ilacı içtikten 1 hafta sonra kahverengi pembe akıntılarım oldu bugün kesildi adetim diğer ayın 7sinde sizce yanlış bi durum var mıdır yumurtlama dönemim 18-22 arasıydı
Çok teşekkürler ben çok korktumCanım kardeşim tam iki yıldır korunmasız ilişki yaşıyorum ve çocuk olmadı. yani senin durumun pek olası gibi duran birşey değil.
Ay gelsinde vallaO kahverengi akıntının nedeni hormon ilacı kullanımı zaten. Ben doğum kontrol hapı kullandığımda olmuştu sıkıntı yapma hamile olman imkansız. Test yap negatifi gör, rahatladığında reglinin geleceğini göreceksin
Düşünmezsen gelecek kasmayı bırakAy gelsinde valla
Regl ağrısı çekiyorum zaten inşallah gelirDüşünmezsen gelecek kasmayı bırak
Hamile kalmak öyle kolay bi şey değil. Korunmasız şekilde içe boşalmadan imkansız. Boşalsa bile doğurgan dönemde olmak zorundasın o zaman bile yüzde 25 ihtimal var. Dediğin kadar kolay olsa bu başlık altında bu kadar çok başlık açılmazdıRegl ağrısı çekiyorum zaten inşallah gelir
Bugün regl görmeye başladımmmm ve evet kolay olmadığını anladım baya araştırdım da öyleymişHamile kalmak öyle kolay bi şey değil. Korunmasız şekilde içe boşalmadan imkansız. Boşalsa bile doğurgan dönemde olmak zorundasın o zaman bile yüzde 25 ihtimal var. Dediğin kadar kolay olsa bu başlık altında bu kadar çok başlık açılmazdı
Ben regl oldum bugün bilmiyorum bi ara yine zevk suyuyla ilgili durun yaşadım ama yine kötü bi durum olmadı belki doğurganlık döneminize denk gelmiştirYani herkes imkansız vs diyor ama ben bizzat zevk suyuyla hamile kaldım kimyasal oldu ama oluyor yani lütfen istemediğiniz durumlarda dikkat edin
Sevindim geçmiş olsun :)Bugün regl görmeye başladımmmm ve evet kolay olmadığını anladım baya araştırdım da öyleymiş
Evet öyle olmuş ben uyarı olarak demek istedim o şekilde hamile kalınamaz diye düşünmeyin diyeBen regl oldum bugün bilmiyorum bi ara yine zevk suyuyla ilgili durun yaşadım ama yine kötü bi durum olmadı belki doğurganlık döneminize denk gelmiştir
Yok yok anladım teşekkür ederimEvet öyle olmuş ben uyarı olarak demek istedim o şekilde hamile kalınamaz diye düşünmeyin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?