- 8 Nisan 2024
- 783
- 209
- 23
- 32
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
Çoğu kez hüsrana uğradığım ıcın korktum erkek vermeye testiben olsam yüz kere gitmiştim hastaneye hemen kan ver öğren bize de yaz :)
Haklısın o zaman biraz daha bekle ondan sonra git kesilecek mi kanama bakalım veya gelecek miÇoğu kez hüsrana uğradığım ıcın korktum erkek vermeye testi
İnşallahhhhhh aminDua edın ne olur pozitif olsun inşallah güzel haberler vereyim
Daha gelmedi bugün de hıc gelmedi bol bol sarı akıntı geldiHaklısın o zaman biraz daha bekle ondan sonra git kesilecek mi kanama bakalım veya gelecek mi
İnşallah hamilesindir :)Daha gelmedi bugün de hıc gelmedi bol bol sarı akıntı geldi
İnşallah Can'ım benim çok teşekkür ederim güzel dıleklerın ıcinİnşallah hamilesindir :)
Ne kadardır deniyorsunuz acabaIyı akşamlar 4 gun regl gecıkmem var ve dün sabah pembe leke geldi sadece 2kere peçeteye başka da gelen olmadı sızce yarın kan vermelı miyim bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı
Yaklaşık 1 yıl olduNe kadardır deniyorsunuz acaba
Kan makına kapasitesi dolmuş Cuma'ya gel dedi şaka gibi erken gıttım halbuki herkesin kan vereceği tuttu resmen bugünverdin m i kan
erken gebelik testi ya da kaset test de yapabilirsinizKan makına kapasitesi dolmuş Cuma'ya gel dedi şaka gibi erken gıttım halbuki herkesin kan vereceği tuttu resmen bugün
Artık yarın sabah kaset test yaparım alayım bugün de inşallah önce kanda göreyim dıye umut etmiştim ama dayanamıycam bellierken gebelik testi ya da kaset test de yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?