Genelde ilk 5-10 dakika içerisinde çift çizgi çıkarsa geçerli sayılıyor. Testin uyarılarında detaylıca yazıyor bu. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.Hanımlar merhaba. Adetimin 13. günü ilişkiye girdik. Şimdi ise adetime 3 gün var. Mide bulantılarım başladı hafif hafif. Kendimi çok halsiz hissediyorum. Bugün bulanık görme ve ara ara baş dönmesi de oldu. Ancak 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ardından da 2 kere normal gebelik testi yaptım negatif çıktı ancak birkaç saat sonra 2. çizgi belirdi. Bu çizgi kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim ayırt edemedim. Bu durumu yaşayıp hamile olan var mı?
birkaç saat sonra çıkan çizgiler dikkate alınmaz, olsaydı çıkardıHanımlar merhaba. Adetimin 13. günü ilişkiye girdik. Şimdi ise adetime 3 gün var. Mide bulantılarım başladı hafif hafif. Kendimi çok halsiz hissediyorum. Bugün bulanık görme ve ara ara baş dönmesi de oldu. Ancak 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ardından da 2 kere normal gebelik testi yaptım negatif çıktı ancak birkaç saat sonra 2. çizgi belirdi. Bu çizgi kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim ayırt edemedim. Bu durumu yaşayıp hamile olan var mı?
Hanımlar merhaba. Adetimin 13. günü ilişkiye girdik. Şimdi ise adetime 3 gün var. Mide bulantılarım başladı hafif hafif. Kendimi çok halsiz hissediyorum. Bugün bulanık görme ve ara ara baş dönmesi de oldu. Ancak 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ardından da 2 kere normal gebelik testi yaptım negatif çıktı ancak birkaç saat sonra 2. çizgi belirdi. Bu çizgi kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim ayırt edemedim. Bu durumu yaşayıp hamile olan var mı?
Her ikisi de aynı marka ilk yaptığım açık olan son yaptığım koyu olan o şaşırttı biraz, iki üç gün sabretsem öğreneceğim de işteBence adet geçtikten sonra birdaha tekrarlayın umarım vardırbana var gibi geldi. Bende çok test yapan biriyim fakat testten teste de fark edebilir testin hassasiyeti felan değişiyor bu yüzden bazısı hafif gölge gibi kuruma çizgisi yapar bazısı saatler sonra böyle koyu çıkartır. O yüzden testlerde güven olmuyor var desek yalan olur yok desek yalan olur adet geçtikten sonra yine böyle olursa kan vermekte fayda var
Ben o markayla öğrenmiştim.Adetim her ay düzenli oluyor bu arada
Her ikisi de aynı marka ilk yaptığım açık olan son yaptığım koyu olan o şaşırttı biraz, iki üç gün sabretsem öğreneceğim de işteTestin markası al-bi belki bilginiz vardır markadan kaynaklı mı
Evet sonradan çıkması pek mantıklı gelmedi ama bilmiyorum olabilir, inşallah Allah sizin de gönlünüze göre versinEki Görüntüle 3245768 Sanırım aynı marka bana da yalancı pozitif cıkarmıstı insallah sizin vardır
Aynen bekleyeceğiz mecbur hakkımızda hayırlısıBen o markayla öğrenmiştim.Adet günümde silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün 322 betayla öğrendim. Bence regl gününüzü hatta mümkünse 1 haftaya yakın falan geçmesini bekleyin dayanabilirseniz. Erken öğrenmek pek keyifli bir süreç değil.
Maalesef bu markaları bilmiyorum çünkü yurtdışında yaşıyorumAdetim her ay düzenli oluyor bu arada
Her ikisi de aynı marka ilk yaptığım açık olan son yaptığım koyu olan o şaşırttı biraz, iki üç gün sabretsem öğreneceğim de işteTestin markası al-bi belki bilginiz vardır markadan kaynaklı mı
Doğru haklısınızTestlerdeki çizgiler markaya göre değişir evet ama sizin hangi saatte yaptığınıza göre de değişir genelde sabah ilk idrarda beta hcg daha yoğun olduğu için sabah yapın derler. Ben 6 haftalıkken öğrendim o yüzden test ıslanır ıslanmaz iki çizgide aynı anda belirmişti aynı markadan tekrar yaptım o da yine aynı anda ikisi birden belirdi. 6 hafta olmasına rağmen çok küçük oldukları için görmesi vs zor oluyor geç öğrenmek en iyisi gerçekten yoksa günler geçmiyor insana bi an önce görmek istiyorsun bir nokta olarak görsekte
Teşekkür ederimMaalesef bu markaları bilmiyorum çünkü yurtdışında yaşıyorumburda da kaset test sorunsalı var hiç bir yerde kaset test yok yurt dışında sadece normal olanlardan var en nefret ettiğim ve en yanıltan testlerdir bana göre bence bekle adet geçerse hemen yap biraz tuttuğun idrarla yapabilirsin adet olmadığın takdirde testinde belirginleşecektir varsa gebelik
Hanımlar merhaba. Adetimin 13. günü ilişkiye girdik. Şimdi ise adetime 3 gün var. Mide bulantılarım başladı hafif hafif. Kendimi çok halsiz hissediyorum. Bugün bulanık görme ve ara ara baş dönmesi de oldu. Ancak 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ardından da 2 kere normal gebelik testi yaptım negatif çıktı ancak birkaç saat sonra 2. çizgi belirdi. Bu çizgi kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim ayırt edemedim. Bu durumu yaşayıp hamile olan var mı?
Evet kasıklarda ağrı oluyor. Test yapsaydınız bugünSon gelişme,
Yarın adet günüm. Karnımda sancı var adet sancısı gibi. Hamile olmayı umut ediyorum hamilelikte de adet sancısı olur mu, normal mi?
Negatif çıktı bugün adet öncesi diye negatif çıkmasını umuyorumEvet kasıklarda ağrı oluyor. Test yapsaydınız bugün
Yarın haberlerinizi bekliyoruz o zamanNegatif çıktı bugün adet öncesi diye negatif çıkmasını umuyorum
Yarın haberlerinizi bekliyoruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?