Yardımcı olur musunuz lütfen

orkideboncuk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
53
16
8
32
Hamile olduğumu ve covid olduğumu aynı gün öğrendim. Covid testi pozitif çıkar diye tahmin ettiğim için kan verdim iyi ki de vermişim beta 6,75 çıktı reglime 4 gün vardı. Ertesi gün erken gebelik testi yaptım pozitif. 10 mg nin altındaysa pozitif çıkmaz yazıyor testte. Yani yükselmiş demek oluyor dimi kızlar. Kan vermeye de gidemiyorum karantinadayız. Zaten 6 ay önce düşük yaşadım tekrar yaşamak istemiyorum reglime 3 gün kaldı

Ah canım geçmiş olsun.. bol bol soğan sarımsak ve meyve tüketmeye çalış, enfeksiyona karşı direnç kazan. İştahın almasa bile zorla kendini, başka türlü atlatmasi zor. İnşallah çok hafif atlatırsın, sana da bebeğine de bişeycikler olmasın

Her gün kekik çayı iç kendini toparlarsın inşallah bende covid geçirdim ilaçsız ve bebeğim vardı çok şükür kimseye birşey olmadan atlattık

Stres yapma kuzenim 2 aylık hamileyken covid oldu hastaneye randevuya gittiğinde kapmış. Biraz bulantılı ve ağrılı geçti ilaç alamadığı için ama çok şükür geçti. Annede bebekte iyiler doğumu bekliyorlar.
Yemenize içmenize dikkat edin bol C vitamini tüketin Allahın izniyle hiç bişey olmaz

6 aylik hamileyken esimle covid olmustuk bisey olmadi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…