P pnrlavn Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2024 88 20 3 13 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrlavn #1 Kızlar merhaba 37 gündür adet olamıyorum doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi beta değerim 4,66 sizce yükselir mi ya da gebelik var mıdır
Kızlar merhaba 37 gündür adet olamıyorum doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi beta değerim 4,66 sizce yükselir mi ya da gebelik var mıdır
NURGUL17 Baldo ve kırık pirinç annesi 😇 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2023 1.564 903 43 30 Çanakkale / 17 13 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrlavn #2 pnrlavn .!.: Kızlar merhaba 37 gündür adet olamıyorum doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi beta değerim 4,66 sizce yükselir mi ya da gebelik var mıdır Genişletmek için tıkla... Uzun süre adet olmamışsın gebelik oluşsa mutlaka değer yüksek çıkardı. Tekrar test vermen net sonuç verir. Doktor usg ile baktı mı pekii ?
pnrlavn .!.: Kızlar merhaba 37 gündür adet olamıyorum doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi beta değerim 4,66 sizce yükselir mi ya da gebelik var mıdır Genişletmek için tıkla... Uzun süre adet olmamışsın gebelik oluşsa mutlaka değer yüksek çıkardı. Tekrar test vermen net sonuç verir. Doktor usg ile baktı mı pekii ?
P pnrlavn Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2024 88 20 3 13 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrlavn #3 ORHANHIRA17 .!.: Uzun süre adet olmamışsın gebelik oluşsa mutlaka değer yüksek çıkardı. Tekrar test vermen net sonuç verir. Doktor usg ile baktı mı pekii ? Genişletmek için tıkla... Evet birşey göremedi 20 günlük gecikmeyle gitmiştim o değer çıktığında
ORHANHIRA17 .!.: Uzun süre adet olmamışsın gebelik oluşsa mutlaka değer yüksek çıkardı. Tekrar test vermen net sonuç verir. Doktor usg ile baktı mı pekii ? Genişletmek için tıkla... Evet birşey göremedi 20 günlük gecikmeyle gitmiştim o değer çıktığında