Merhaba arkadaslar ekkmde bebegimi kucagima alacagim Allah nasip ederse insallah.Hala isim bulamadikRuyamda baturalp ismini gordum sesleniyordum oğluma Baturalp diye.ama kime soylediysem o ne batirik bitirik der gibi dediler yardimci olur musunuz sizce nasil gercekten oyle bir izlenim mi veriyor ?
Bir arkadasımın oğlunun adı Batu alp arada 'r' harfi yok biraaz daha yumusak duruyo soylerken onuda düşünebilirsiniz
Bir arkadasımın oğlunun adı Batu alp arada 'r' harfi yok biraaz daha yumusak duruyo soylerken onuda düşünebilirsiniz[/QUOT telaffuz olarak daha zor gibi geldi bana batu alp ama tesekkur ederim cevapladiginiz icin
Telaffuz olarak daha zor gibi geldi banafa batu alp ismi :/ ama tesekkur ederim yorumunuz icinBir arkadasımın oğlunun adı Batu alp arada 'r' harfi yok biraaz daha yumusak duruyo soylerken onuda düşünebilirsiniz
Emra ismini hic duymamistim.kesin eşimde ona emra ne diye laf soyleryani evet telaffuzu biraz zor gibi ,
emra batu nasıl
Aynen insanlar artik hayatimizi zorlastiriyor herseye karisir olmuslar.cocugumun ismi nasil diye sormadim ama onlara ismi baturalp dusunuyoruz deyince o ne batirik bitirik gibi demeye basladilarBatirik bitirik gibi mi?insanlar da ne egzantrik yorumlar yapar oldu :) biraz zor ve uzun ama batirik falan da degil yani :)
Batuhan nasil? Ya da Alp Batu?
Batu Alp demis biri de, daha zor bence arada ulama yok daha zor telaffuzu.
Emre derler ona daEmra ismini hic duymamistim.kesin eşimde ona emra ne diye laf soyleradamin icine sindi ama benim icime birturlu sinmiyor
Insan birkac kere soyleyince alisiyor gibi ama ben okadar yorumdan etkilendim ki bir turlu isinamiyorumBaturalp gercekten telaffuzu zormuş
Emrayi emla krem gibi ne o oyle diye soylemesinler de ben emre demelerine raziyim valla :)Emre derler ona da
Sizin çocugunuz kim ne karişır ki ?In
Insan birkac kere soyleyince alisiyor gibi ama ben okadar yorumdan etkilendim ki bir turlu isinamiyorum
Emra ismini hic duymamistim.kesin eşimde ona emra ne diye laf soyleradamin icine sindi ama benim icime birturlu sinmiyor
Yok artik Erva ismi icinde oyle diyorlarsa bu insanlar cildirmis olmaliSizin çocugunuz kim ne karişır ki ?
Eger bu ismi sevdiyseniz hic düşünmeyin ve bu ismi verin cocugunuza
Benim kizim da ismi Erva , herkes elvan ,evra ,hatta helva gibi diyen bile oldu :)))))
:) bende diyorum bir terslik olabilir mi isimde :)))kızzz yanlış yazmışım yaaaa
emre batu diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?