Ücretsiz izne ayrılabilirsiniz, çocuk gelişimi okumuş birini bulabilirsiniz, kız kardeşiniz ya da görümceniz varsa onlardan biri gelebilir.Merhaba Arkadaşlar. Kafamı kurcalayan bir sıkıntim var paylaşmak istiyorum. Benim bebeğim 7 aylık şuan. Ücretsiz izne ayrıldım. Biz süre daha ben bakıcam. Biz tayin sebebi ile ailelerden uzak bir yerde yaşıyoruz. Göreve başladığımda bebeğimi kime emanet edicem. Bu kafamı çok kurcalıyor. Eşimin annesi ev hamını ben bakayım gelip diyor ama onlar gelirse kayinvaliden kayinpederim hep bizimle mi kalıcak bu bebek büyüyene kadar diyorum. Aynı şekilde annem gelirse de öle. Düzenimin bozulması beni tedirgin ediyor.Guvenilir Bakıcı nasil bulunur onu da bilmiyorum. Sizler bu konuyu nasıl çözdünüz. Yardımcı olur musunuz
Ben de bundan tedirgin oluyorum. Sürekli ailemin veya kayinvalidemin olması düzenimi bozabilir.arkadaşımın bebeğine kayınvalidesi bakıyor, kendi evleri 2 saat uzak.
Kayınvalidesi ve kayınpederi haftasonları bile gitmiyorlar evlerine 2 yıldır açıkçası çok zorlanıyor arkadaşım ama mecbur çünkü pandemi sebebiyle bakıcı bulamamışlardı şimdi de gidin diyemiyorlar.
Ben olsaydım bakıcı bulmaya çalışırdım. İşe başlamadan arayın bence, siz evde olur gözlemlersiniz hem denemek için daha sağlıklı bir süreç
Evet haklisiniz sanırım benim de öyle davranmam gerekGenelde arkadaşlara, eşe, dosta haber salınıyor
Öyle biri bulunuyor benim yaşadığım yerde
Ben de sıkıntı olsun istemiyorum. Düzenim bozulsun istemiyorum. Kayinvaliden çok istekli bakmak icin annem de ama bu sefer toplu kalma fikri aklıma yatmıyor. En iyisi bakıcı sanırım.Tanıdığım vardı böyle.kv ve kp çocuk bebekken bakmak için gelmişler çocuk 5 yaşında vardi hala evdelerdi. Misafirlige gitmiştik kv sanki ev sahibi gibiydi.cocugun annesi gibiydi. Sorduk okula başlayana kadar kalacaklarmış o ara ikinci çocuk olursa ona da bakacaklarmis. Resmen misafir gibi yaşıyordu gelin o evde.
ucretsiz izniniz bitmeden yakin arkadas es dosta haber salın, bakici arıyorum diye.Merhaba Arkadaşlar. Kafamı kurcalayan bir sıkıntim var paylaşmak istiyorum. Benim bebeğim 7 aylık şuan. Ücretsiz izne ayrıldım. Biz süre daha ben bakıcam. Biz tayin sebebi ile ailelerden uzak bir yerde yaşıyoruz. Göreve başladığımda bebeğimi kime emanet edicem. Bu kafamı çok kurcalıyor. Eşimin annesi ev hamını ben bakayım gelip diyor ama onlar gelirse kayinvaliden kayinpederim hep bizimle mi kalıcak bu bebek büyüyene kadar diyorum. Aynı şekilde annem gelirse de öle. Düzenimin bozulması beni tedirgin ediyor.Guvenilir Bakıcı nasil bulunur onu da bilmiyorum. Sizler bu konuyu nasıl çözdünüz. Yardımcı olur musunuz
Çok mantıklı teşekkür ederim.arkadasım ıse baslamadan bakıcıyla anlastı 2 hafta bırlıkte sureclerı oldu bakıcı anne cocuk ılıskısını cocugun alıskanlıklarını evın duzenını pekıstırdı
ıse basladıgında rahat basladı bu sebeple cunku bırbırlerıne alısmıslardı
kreslere anaokullarına gıdıp evde bebek bakımıyla ılgılenebılecek bırını arıyorum yardımcı olabılır mısınız dıye sorarak buldu
mudur 2-3 cv verdı ve arkadasım da onları degerlendırdı
Çok saolun çok mantıklı. Teşekkür ederim.ucretsiz izniniz bitmeden yakin arkadas es dosta haber salın, bakici arıyorum diye.
sonra siz ise baslamadan 2 ay once bakici bulun, kadınla beraber bakin, icinize siner, cocukta kadına iyice alisir o arada..
sonra ise başlayın. tüm arkadaslarim öyle yapti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?