Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerlesme kanaması olabilir cnmKizlar bu ay adet oldum bi kac gun ilişkiye girdik dun de dahil ve sabah kalktığımda çok az kan vardı sizce neden olabilir?
İki üç günde hamile kalmış olabilir miyim ki hem yumurtlama gunum değildiYerlesme kanaması olabilir cnm
Canim illa yumurtlama günü olmasına gerek yok hamile kalmak için yada illa günlerce ugrasmkta gerek değil bir bakıyorsun bir kerede oluyor bir bakiyirsun günlerce uğraş olmuyoİki üç günde hamile kalmış olabilir miyim ki hem yumurtlama gunum değildi
Adetinize kaç gün varİki üç günde hamile kalmış olabilir miyim ki hem yumurtlama gunum değildi
21 gün var dahaAdetinize kaç gün var
Umarim hamileyimdir esim ve ben çok istiyoruz ama korkuyorum vajinal akıntı var dedi doktorCanim illa yumurtlama günü olmasına gerek yok hamile kalmak için yada illa günlerce ugrasmkta gerek değil bir bakıyorsun bir kerede oluyor bir bakiyirsun günlerce uğraş olmuyo
Doktora gittiniz miUmarim hamileyimdir esim ve ben çok istiyoruz ama korkuyorum vajinal akıntı var dedi doktor
Kasımda gitmistim ilaç verdi ama çalıştığım için kullanmadım kan falan geliyormuşDoktora gittiniz mi
Beklemekten başka cagre yok canm şuan içinBir
Kasımda gitmistim ilaç verdi ama çalıştığım için kullanmadım kan falan geliyormuş
Malesef ama dua edin bana en kısa zamanda anne olayımBeklemekten başka cagre yok canm şuan için
İnsallah canm dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyorzMalesef ama dua edin bana en kısa zamanda anne olayım
Tesekkur ederimİnsallah canm dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyorz