Hem korunarak hem de reglin bitmesinden en fazla 3 gün sonra olan bir ilişkiden sonra hamile kalma ihtimali ne kadardır?Kendi regl düzenim de risk olmadan da çok dengesiz bazen erken gelir bazen geç gelir şuanda 2 hafta gecikti herhangi bir hamilelik belirtim yok baş dönmesi idrara çıkma vs ve 10 tane sınava girdiğim,hasta baktığım çok stresli bir dönem geçirdim bundan da kaynaklı olabileceğini düşünüyorum(bu sürece kadar bir daha ilişki de yaşamadım)ama fikrinizi almak istedim biraz daha
Hem korunarak hem de reglin bitmesinden en fazla 3 gün sonra olan bir ilişkiden sonra hamile kalma ihtimali ne kadardır?Kendi regl düzenim de risk olmadan da çok dengesiz bazen erken gelir bazen geç gelir şuanda 2 hafta gecikti herhangi bir hamilelik belirtim yok baş dönmesi idrara çıkma vs ve 10 tane sınava girdiğim,hasta baktığım çok stresli bir dönem geçirdim bundan da kaynaklı olabileceğini düşünüyorum(bu sürece kadar bir daha ilişki de yaşamadım)ama fikrinizi almak istedim biraz daha bekleyip olmazsam test yapıcam zaten
korunmasan