Merhaba arkadaşlar, 8 aydır doğal yollarla hamilelik için uğraşıyoruz fakat geçen ay yumurtalıklarımın büyümediğini ve büyütmek için klomen kullanmam gerektiğini öğrendim. Klomeni günde 2 kere alıp 5. Gün sonrasında 1 er tane daha 2 gün içtim toplamda 12 klomen içmiş oldum. 16mm 15 mm 18 mm olarak 3 ad yumurta büyüdü. Bu ay ayın 10 und ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Kasık ağrım başından beri var batma tarzında,gögüs uçlarım 2 gündür çok acıyor.. 2 gündür akıntım başladı.. adet günüme 8 gün var. Bugün merakıma yenilip test yaptım fakat negatif çıktı.. bu şekilde tedavi görüp daha sonrasında pozitife dönen var mı? Yoksa önümüzdeki aya mı kaldı sizce?
İlacı doktor kontrolünde ne kadar kullandığının bir önemi yok kuzum doktor çatlama iğnesini vurulduktan sonra sana söylemiştir 2 hafta sonra kan ver diye
Bunlar İğneden kaynaklı belirtiler kuzucum ovitrelle çok güçlü bi iğne istersen adet gününde yada geçince kan verip sonucu doktoruna ilet nasıl bi yol izleneceğine en iyi o karar verir
Hiç olumsuz düşünme herşeyin hayırlısı inş
İlacı doktor kontrolünde ne kadar kullandığının bir önemi yok kuzum doktor çatlama iğnesini vurulduktan sonra sana söylemiştir 2 hafta sonra kan ver diye
Bunlar İğneden kaynaklı belirtiler kuzucum ovitrelle çok güçlü bi iğne istersen adet gününde yada geçince kan verip sonucu doktoruna ilet nasıl bi yol izleneceğine en iyi o karar verir
Hiç olumsuz düşünme herşeyin hayırlısı inş