Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 gündür adetim geçikti ilişkiden kaç gün sonra kan testi belli olur ilişki yaşanali nerdeyse 40 gün olacak kan testim 0.18 çıktı hala adet olamadım ? Kanda çıkar mıydı
2 ,3 defa kan testi yaptırdım negatif çıktı ilişki aralığın 11 inde olmuştu ve hala regl olamadım kan testide yaptırdım negatif yani nerdeyse 2 ay olacak
2 ,3 defa kan testi yaptırdım negatif çıktı ilişki aralığın 11 inde olmuştu ve hala regl olamadım kan testide yaptırdım negatif yani nerdeyse 2 ay olacak
Çok uzun cidden ama regl olmaması psikolojik olabiliyor bi süre daha olmazsa doktora görünün bence üstüne görme diye de bir şey var ya da geç döllenme.
Çok uzun cidden ama regl olmaması psikolojik olabiliyor bi süre daha olmazsa doktora görünün bence üstüne görme diye de bir şey var ya da geç döllenme.