Yardımcı olur musunuz

bsee37

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
84
11
8
26
Merhaba kızlar size danışmak.istedim bı konuş var rica etsem yardimci olurmusunuz reglima 10 kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı iki gün sonra tekrar yaptım pozitif çıktı reglma 5 gün kala kaset test yaptım oda pozitif çıktı bida ikinci çizgi anında cikiyo ve ben bu arada kan testinde verdim iki defa ama kanda çıkmadı reglil günüm bugün olmam lazım olmadım sabah ilk idrarle kaset test yaptım negatif yardımcı olurmusunuz

Kesin olan kan sonucudur eğer negatifse doğru olan bence o ama ben tekrar başka yerde kan testi yapmanı öneririm

Kesin olan kan sonucudur eğer negatifse doğru olan bence o ama ben tekrar başka yerde kan testi yapmanı öneririm
Ama reglma 10 gün varken digeride 6 gün varken oldu bide temmuzun 15 inde kahverengi akıntım geldi önce pembe damla kadar geldi sonra peçete silerken kahverengi leke geldi yerleşme kanaması olabilcebi düşündüm

Merhaba kızlar size danışmak.istedim bı konuş var rica etsem yardimci olurmusunuz reglima 10 kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı iki gün sonra tekrar yaptım pozitif çıktı reglma 5 gün kala kaset test yaptım oda pozitif çıktı bida ikinci çizgi anında cikiyo ve ben bu arada kan testinde verdim iki defa ama kanda çıkmadı reglil günüm bugün olmam lazım olmadım sabah ilk idrarle kaset test yaptım negatif yardımcı olurmusunuz
Regle 10 gün kala zaten zor
Bence testleriniz hatalı
Benim de başıma geldi maalesef
Ama kanda çıkan doğrudur her zaman

Regle 10 gün kala zaten zor
Bence testleriniz hatalı
Benim de başıma geldi maalesef
Ama kanda çıkan doğrudur her zaman
Hemşire arkadaşıma.sordum.bazi kadınlarda kana sonradan düşebilir mis bünyeyele alakalı dedi kafam o kadar karistiki acaba kimyasal gebelik olabilirmi

Hemşire arkadaşıma.sordum.bazi kadınlarda kana sonradan düşebilir mis bünyeyele alakalı dedi kafam o kadar karistiki acaba kimyasal gebelik olabilirmi
Kanınızda olmadan idrarınıza geçemez
Bunu hemşire mi söyledi 🙄
Kimyasal olsaydı kanınızda 3-5-20 neyse artık çıkardı mutlaka

Kanınızda olmadan idrarınıza geçemez
Bunu hemşire mi söyledi 🙄
Kimyasal olsaydı kanınızda 3-5-20 neyse artık çıkardı mutlaka
Burdada çok okudum öyle olan çok insan var testi çıkıp kanda cikmiyo sonrasında çıkıyor bilmiyorum kafam karıştı

Burdada çok okudum öyle olan çok insan var testi çıkıp kanda cikmiyo sonrasında çıkıyor bilmiyorum kafam karıştı
Evet doğru
Ama kandan hemen idrara geçmiyor
Doğru olan bu.
Bence biraz daha bekleyin

Kızlar dün Beta hcg tahlili verdim sonuç 3 çıktı ama günüm daha geçmedi regl olmadım yani pazartesi olmam gerekiyor sizce yükselme ihtimali var mı 10 gün önce de 0.5 çıkmıştı tekrar tahlil verince 3 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla dedi az da olsa yükselme var dedi sizce gebe olabilir miyim?

İyi geceler kizlar bende bişey sormak istiyorum 3 gündür mide bulantısı var yemeklerlerden tiksinir şekilde koku hassasiyeti uykusuzluk yorgunluk bel kasik ağrısı bugün de sürekli idrara çıkma var ve ilişki isteğim hiç yok denecek kadar az ama günüme 7 gün fln var acaba hamilelik varmı

İyi geceler kizlar bende bişey sormak istiyorum 3 gündür mide bulantısı var yemeklerlerden tiksinir şekilde koku hassasiyeti uykusuzluk yorgunluk bel kasik ağrısı bugün de sürekli idrara çıkma var ve ilişki isteğim hiç yok denecek kadar az ama günüme 7 gün fln var acaba hamilelik varmı
Merhaba regl döngünüz süresi nedir hemen mide bulantısı olmaz ama yinede beklemenizi öneririm.

Kızlar ben kimyasal gebelik geçirdim sanırsam reglim çok farklıydı ve 7 gün sürdü normalde 4 günde biterdi

Kızlar ben kimyasal gebelik geçirdim sanırsam reglim çok farklıydı ve 7 gün sürdü normalde 4 günde biterdi
Gecmis olsun rabbm tekrardan saglikli.gebelik.nasip.etsn amin insallah , kan tahlili verme imkaniniz varsa verin ogrenirsnz

Kanda hemen cikmaz gebeligin 15. Gununde falan netleşir

Back
X