Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 ay önce sevgilimle korunmasiz cinsel ilişkiye girdik ve 2 saat içerisinde ertesi gün hapı kullandık regli tarihimin 3 gün öncesinden kanama tarzi bisey oldu ve reglim şuan 24 gün gecikti tüm belirtileri taşıyorum sizce kan testi yaptırmalı miyim
1 ay önce sevgilimle korunmasiz cinsel ilişkiye girdik ve 2 saat içerisinde ertesi gün hapı kullandık regli tarihimin 3 gün öncesinden kanama tarzi bisey oldu ve reglim şuan 24 gün gecikti tüm belirtileri taşıyorum sizce kan testi yaptırmalı miyim