Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasak mı bilmiyorudmBüyü konuları yasak. Kendine iyi bak
size bir şey oldu muüniversitedeyken falcıya gitmistim. bana sevgiline de ailesine de cinler musallat olmus büyülü onlar demişti çocuğa sorduğumda cidden ablasının bilinçsiz davranışları oluyormus bazen aklıma geldi
Merhaba biraz garip bi soru olucak ama benim konuştuğum birisine büyü yapılmış ve çok kötü şeyler yaşamış ben de ona hocaya gitmesini söyledim ama onla konuştuğumdan beri korkuyorum bana bir şey olur mu
ciddiyim ya
cinleri değil de kendisi musallat oldu psikolojik olarak kötü bir döneme girdim ondan sonra ama onun etkisi var mı bilemiyorum. ben çok inanmam böyle şeylere o yüzden ona yormadım hiçbir zaman. korkutmadı da beni o durum açıkcası.size bir şey oldu mu
neden girdiniz atlatabilidniz micinleri değil de kendisi musallat oldu psikolojik olarak kötü bir döneme girdim ondan sonra ama onun etkisi var mı bilemiyorum. ben çok inanmam böyle şeylere o yüzden ona yormadım hiçbir zaman. korkutmadı da beni o durum açıkcası.
genel olarak bunalmışlık durumum vardı her seyden. klinik bir tespit almadım ama depresyon gibi bir seydi sürekli uyuyordum sadece geceleri uyanıktım .. aaa bak aklıma geldi. o dönem rüyamda cin gördüm bir kez. ama dediğim gibi ben çok takmıyorum bunlarıneden girdiniz atlatabilidniz mi
inanıyor musun ya?Büyünün etkisi size geçebilir, nasıl konuşursunuz ya?
ciddi misiniz korkutmayın yaBüyünün etkisi size geçebilir, nasıl konuşursunuz ya?
Şaka ehe.ciddi misiniz korkutmayın ya
yorumdaki bi kişi kötü şeyler yaşamış bu konuda okudum zaten ama korktum işteoluruz saçmalama ALLAH aşkına sen ne alaka sana niye musallat olsunlar nas felak oku korkuyorsan
ciddiyim ya
Ciddi oldugunu anladim zaten. Elimde temiz kopru var ister misin? Istersen ben sana ibanimi atayim sana bisi olmamasi icin
haha cok komiksin ya sakamatik seni
Korkarsan daha çok üstüne gelirler, korkmaciddi misiniz korkutmayın ya