yardımcı olur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
üniversitedeyken falcıya gitmistim. bana sevgiline de ailesine de cinler musallat olmus büyülü onlar demişti 😂😂 çocuğa sorduğumda cidden ablasının bilinçsiz davranışları oluyormus bazen 😂😂 aklıma geldi 😂😂

üniversitedeyken falcıya gitmistim. bana sevgiline de ailesine de cinler musallat olmus büyülü onlar demişti 😂😂 çocuğa sorduğumda cidden ablasının bilinçsiz davranışları oluyormus bazen 😂😂 aklıma geldi 😂😂
size bir şey oldu mu

size bir şey oldu mu
cinleri değil de kendisi musallat oldu 😂😂 psikolojik olarak kötü bir döneme girdim ondan sonra ama onun etkisi var mı bilemiyorum. ben çok inanmam böyle şeylere o yüzden ona yormadım hiçbir zaman. korkutmadı da beni o durum açıkcası.

cinleri değil de kendisi musallat oldu 😂😂 psikolojik olarak kötü bir döneme girdim ondan sonra ama onun etkisi var mı bilemiyorum. ben çok inanmam böyle şeylere o yüzden ona yormadım hiçbir zaman. korkutmadı da beni o durum açıkcası.
neden girdiniz atlatabilidniz mi

neden girdiniz atlatabilidniz mi
genel olarak bunalmışlık durumum vardı her seyden. klinik bir tespit almadım ama depresyon gibi bir seydi 😂 sürekli uyuyordum sadece geceleri uyanıktım .. aaa bak aklıma geldi. o dönem rüyamda cin gördüm bir kez. ama dediğim gibi ben çok takmıyorum bunları 😂

3 yıl kadar böyle devam etti hatta çok fazla kilo verdim, bazı sağlık sorunları başladı. ama atlattım ailemin yanına dönüp, o insanla ve o ortamla komple bağlantımı kesince.

oluruz saçmalama ALLAH aşkına sen ne alaka sana niye musallat olsunlar nas felak oku korkuyorsan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X