Yardımcı olur musunuz

ezgi6678999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2025
4
1
1
24
Benim regl 12 gün geçikti bende ağrı vs de yok sadece bel ağrısı var son 3 gecedirde ayak altı yanması var uyutmayan ve sürekli bir uyku yorgunluk var sürekli değişkenlik gösteren ruh halide var sinirliyken sakin sakinken bianda sinirlenebiliyorum kasıklarımada sancı girer gibi olup geri geçiyor regl gibi değil reglde olan kadar süren ağrılar olduğu için yani hamilelikte olabilir mi bilmiyorum test yaptıracağım ama tabi yaptırmadan önce sizlerinde bilgisini almak isterim tecrübe edinmiş olurum yani bilemiyorum net olmamakla beraber sizce hamilelik olabilir mi ayı sonu geldi temmuzda olmuştum en son

Benim regl 12 gün geçikti bende ağrı vs de yok sadece bel ağrısı var son 3 gecedirde ayak altı yanması var uyutmayan ve sürekli bir uyku yorgunluk var sürekli değişkenlik gösteren ruh halide var sinirliyken sakin sakinken bianda sinirlenebiliyorum kasıklarımada sancı girer gibi olup geri geçiyor regl gibi değil reglde olan kadar süren ağrılar olduğu için yani hamilelikte olabilir mi bilmiyorum test yaptıracağım ama tabi yaptırmadan önce sizlerinde bilgisini almak isterim tecrübe edinmiş olurum yani bilemiyorum net olmamakla beraber sizce hamilelik olabilir mi ayı sonu geldi temmuzda olmuştum en son
Kac gnde bir oluyorsun cnm bunlar regl belirtisi de olabilir ama hamilelikte olabilir gecikmen baya olmus

Bende ayni durumdayim 8 gun gecikti heryerim agriyor ama gelen giden yok malesef idrar testi de negatif bende anlamadim bu ay myo inositol kullanmistim sadece farkli olarak

Ve hala olmadım regl ne ağrı var ne başka bir şey sadece belirti ağrım başka yok kasıklarımda bi ara ağrı girer gibi oldu ama çok sürmedi
Anlamadığım olay şu ,hiç merak edip neden test yapmıyorsunuz? da burada yazıyorsunuz siz test yapmadan insanlar nasıl bilsin

Test de yapiyoruz ama cikmiyor malesef kan testi de veremiyorun yurtdisindayim idrarda pozitif cikarsa oyle kan testi yapip sonra kadin doguma yonlendiriyorlar malesef bugun 10. Gun benimde hic bu kadar gecikmemisti, iyice acindirirsam kendimi belki randevu verirler, belkiiii 😄

Back
X