• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olur musunuz

esmaaltun21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
52
1
1
25
Merhaba şüpheli ilişkiden sonra bugün 3 reglimi yaşıyom yani olaydan 2.5 ay geçti fakat benim bugün ki reglim diğer reglilerime göre daha ağrısız karnım ve sırt ağrılarım bakımından nedeni nedir acaba kan aynı pıhtılı ve her zmaanki gibi aynı miktarlarda geliyo

Merhaba şüpheli ilişkiden sonra bugün 3 reglimi yaşıyom yani olaydan 2.5 ay geçti fakat benim bugün ki reglim diğer reglilerime göre daha ağrısız karnım ve sırt ağrılarım bakımından nedeni nedir acaba kan aynı pıhtılı ve her zmaanki gibi aynı miktarlarda geliyo
İlişkiden iki buçuk ay geçmiş hamile olamazsınız kendinizi strese sokmuşsunuz

Allah bilir şüpheli ilişki dediğiniz sürtünmedir
Aklı başında insan 3 regliden sonra hala hamilelikten şüphelenmez
Hadi 1 desen anlarım da

Aklı başında derken regli olup hamilelik yaşayan kadınlarda var
Heee aynen aynen
Regl olmak ne demek sen biliyor musun ? Yumurtlama olmuş ki regl oluyorsun demek. Hamileyken yumurtlama olur mu ? Hamileyken korunmayan onca insan var. Hamileyken hamile kalsınlar o zaman.
Hamilelikte düzensiz kanamalar olabilir buna regl demek de cahillik bana göre. Çünkü hamilelikte hiçbir kanama regl diye hafife alınmamalı. Altında yatan sorunu bulmalı doktora gidip.
Regl olmak demek rahim duvarının incelmesi dökülmesi demek. Hamile kadının rahim duvarı incelirse bebek durur mu ?

Back
X