Yardımcı olur musunuz ?

merve-ber

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
44
0
286
Hatay
kızlar merhaba mezuniyetim haziranın 5inde fakat ben daha ne giyeceğimi bilmiyorum lütfen bana yardim edin boyum 1.70 ve 50 kiloyum önerilerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba,
öncelikle kilo al Benim mezuniyetim de Haziran'da. Mezuniyetime Twist'ten çok güzel dizlerimde beyaz üstüne kadın-erkek ve yıldız figürlü çok tatlı bir elbise aldım. ayakkabı olarak da topuklu açık bir ayakkabı aldım(siyah renkli). Balomuz Suada'da yapılacak onun için de fuşya uzun ve sade bir şifon elbise aldım. Bence yaşımıza uygunbi, taşsız, sade,şifon bir elbise al.Esmersen pembe, fuşya,sarı,pudra,mercan rengi gibi renkleri tercih et.Beyaz tenliysen daha koyu renkleri tercih etmelisin ama bu renk bana göre asla "siyah" olmamalı. Kumralsan her renk güzel olur.Fiziğin de düzgün sanırım bu yüzden dar modelleri tercih et. Bu arada topuklu ayakkabını aldığında evin içinde birkaç gün giy, hopla, zıpla:)
Şimdiden tebrikler ve iyi eğlenceler)

yorumların için teşekkür ederim en azından kafamda bir şeyler belirledim :) beyaz tenliyim zaten ama asla siyahı düşünmüyorum ben de çünkü yeterince zayıfım siyaha gerek yok diye düşünüyorum :) topuklu ayakkabıya alışkınım genelde topuklu giyerim bu yüzden topuklu sorun olmaz benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…