- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
kızlar, bu da mı dert demeyin ne olur? evlendiğimizden bu yana her yıl eşimle tatil planları yapıyorum ama her yıl suya düşüyor. bi tane oğlum var, Allah nasip ederse 2.kez anne olmak istiyorum bu yüzden oğlumla birlikte bebeğimde olmadan bu yaz iyi bir tatil yapmak istiyorum ama otel bulamadım henüz, fırsatları elimden geldiğince göz gezdiriyorum ama ya grouponlar bitmiş oıuyor ya uygun fiyatta bişiler bulamıyorum. açıkçası tatil için çok bütçe ayıramadık 5-6 gece herşey dahile 500 lira gibi bişey düşünüyoruz ama mümkün görünmüyor...oda kahvaltı 2 kişi 60- 70 lira gibi bi fiyatta olur dedik ama yok... muğla fethiye, dalyan, ölü deniz olabilir. ağustosun ilk haftası düşünüyoruz. 5- 6 gece olabilir. herşey dahil olsun istiyorum ama çok mevcut bişey bulamadım. tatil hakkında tecrubesi olan var mı acaba gidip mi bakmalı ucuz oteller, yoksa rezerve mi ettirmeli bilemedim. ağustos ayında gidip kalmaya kalksak astarı yüzünü geçer diye düşünüyorum. aranızda plan yapan araştıran oralarda yaşayıp uygun fiyata temiz otel bilen var mı acaba ???