yardimci olur musunuz ?

pnarerhan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
96
46
18
33
Arkadaslar adetim bu ay 4 gün once geldi ve cok cok acik pembe su gibi akinti gibi oldu ve cok az günde 6 , 7 damla kadardi 4 gun sürdü bu iki gündür de acik kahverengi akinti geliyo belim ve kasiklarim cok agriyor kopucak gibi . O pembe akintinin basladigi günden itibaren yaklasik bi hafta olucak test yapsam cikar mi yada bu üstüne görme mi oluyo

Arkadaslar adetim bu ay 4 gün once geldi ve cok cok acik pembe su gibi akinti gibi oldu ve cok az günde 6 , 7 damla kadardi 4 gun sürdü bu iki gündür de acik kahverengi akinti geliyo belim ve kasiklarim cok agriyor kopucak gibi . O pembe akintinin basladigi günden itibaren yaklasik bi hafta olucak test yapsam cikar mi yada bu üstüne görme mi oluyo
Valla canim bn ustune gorme huc yasamadim ama sen yap yinede belli olmaz ama bazen usuttuysende adet bole az gelebiliyo bilmiyorum ama insalah ustune gormedir ve istiyosanbhamile kalirsin insalah:-)

Yarin gebelik Testi yapim o zaman sabah idrariyla daha iyi sonuç veriyomus .Inşallah bebistir dua edin kizlar ya . Demin gene idrardan sonra bi damla cok acik renk pembe akinti geldi bi damla of ya bebis varsa bisey olursa diye çok korkuyorum bu leke gelmesinden bişey varsa bole leke gelmesi tehlikeli heralde :(

Yarin gebelik Testi yapim o zaman sabah idrariyla daha iyi sonuç veriyomus .Inşallah bebistir dua edin kizlar ya . Demin gene idrardan sonra bi damla cok acik renk pembe akinti geldi bi damla of ya bebis varsa bisey olursa diye çok korkuyorum bu leke gelmesinden bişey varsa bole leke gelmesi tehlikeli heralde :KK43:

Test yaptiniz mi?? Merak ettim de.

Arkadaslar ben yeniyim de banada yardimci olurmusunuz 4 aylık evliyiz çocuk istiyoruz kasiklarim agriyodu jinekolog kum geçiriyorsunuz dedi üroloji de önemli de yil dedi üç gündür göğüslerinde çok ağrı var sağ kasığında batma var regl ma üç gün var uyku halide fazla sizce test yapsam mi:110::110:

Yarin gebelik Testi yapim o zaman sabah idrariyla daha iyi sonuç veriyomus .Inşallah bebistir dua edin kizlar ya . Demin gene idrardan sonra bi damla cok acik renk pembe akinti geldi bi damla of ya bebis varsa bisey olursa diye çok korkuyorum bu leke gelmesinden bişey varsa bole leke gelmesi tehlikeli heralde :(
test yaptinmi canim

Back
X