Yardımcı olur musunuz?

Anka

Nirvana
Pro Üye
25 Ekim 2008
52.629
114.829
1.223
Arkadaşlar akşam misafirlerim vardı kalabalık çocuklar halımın bir köşesine çay tam ortasına çikolatalı süt dökmüş.. Anneleri de ıslak mendille silmiş. Akşam leke çıktı gibiydi ama sabah kalktım baktım hiç çıkmamış sanki çok kotu görünüyor. Koslayla sildim çıkmıyor. Yarın da çok kalabalık misafirim var yıkatmaya vaktim yok. İnternetten baktım camsil yazmış birisi o da mavi mavi iz yaptı... Çok kotuyum bi akıl verir misiniz? Neyle çıkacak bu lekeler... :'(:'(:'(

Bir rivayete göre bulaşıp makinesi parlatıcısı işe yarıyormuş. Dene istersen
Yada şu asprin var temizlik ürünü oda güzel çıkartıyor

Arkadaşlar akşam misafirlerim vardı kalabalık çocuklar halımın bir köşesine çay tam ortasına çikolatalı süt dökmüş.. Anneleri de ıslak mendille silmiş. Akşam leke çıktı gibiydi ama sabah kalktım baktım hiç çıkmamış sanki çok kotu görünüyor. Koslayla sildim çıkmıyor. Yarın da çok kalabalık misafirim var yıkatmaya vaktim yok. İnternetten baktım camsil yazmış birisi o da mavi mavi iz yaptı... Çok kotuyum bi akıl verir misiniz? Neyle çıkacak bu lekeler... :':-)':-)'(
Yıkamaya gitcek onun yerine yedek halı bulcaksınız yada boş kalıcak

bence cok ugrasmadan dırek halı yıkamaya gonderın
onlar ayrıntılı ve derın fırcalarla halıyı yıkıyorlar oje lekesını bıle cıkarıyorlar

Bir rivayete göre bulaşıp makinesi parlatıcısı işe yarıyormuş. Dene istersen
Yada şu asprin var temizlik ürünü oda güzel çıkartıyor
Benimhalıma da çay dökülmüştü şekersiz ve bir bardak dolusu neler yaptık çıkmadı anca halı yıkamada çıktı oda halının altında leke kaldı üstteki çıktı

Parlatıcı çıkartıyor tek bir iz dahi kalmıyor. Ki harika bir şey olmasına gerek yok bendeki mintax mesela. Mutlaka deneyin.

bende bulaşık makınesı parlatıcısı derım....halıya bırsey dokuldumu onla sılıyorum bırebır

kesinlikle asprin... kaç kere beyaz halıya çay döktüysek hem onla çıkardım.. hiç iz falan kalmadı

Back
X