- 28 Ağustos 2016
- 44
- 24
- 3
Merhaba bayanlar.Ben henüz 4 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle taa nişanlıyken bile sorunlar yaşayıp sabrediyordum.Benim iki sehirde dügünüm oldu.izmirde yapilan dügünde takı yapılırken eşimin annesi kendi sülalesine burda takı yapmayın kızın annesi babasi alcak demis ve òrgütlemis.herkes tanımadan kınamış ailemi.ben bunu 3 ay sonra bir sürü insandan duydum cok kırıldim ama ona bu konuyu hic acmadim bile.daha sonra burdaki dügünümdede bir sürü takı takıldı ve bana hic bisey soylemeden kayınvalidem hepsini aldı ve bir daha bizim yüzümuze bakmadi.aradan 3 ay gecti ben ne yaptiniz takilarimi dedim.bozdurup borc odedik dedi.benim rızamı neden almadiniz dedim insan yerine koyup borc var deseydin ben sana hepsini verirdim zaten dedim.konuyu kapatip bi daha acmadim ve hic bisey olmamis gibi davranmaya devam ettim.gecenlerde benim ailem hakkinda ogrendiklerimi duymus ve ortaliga düstü kimdem duyduysam hepsini aramis ve azarlamis.bende arayip insanlari arama dedim.bana sizin derdiniz para olmus altin olmus gibi agir seyler soyledi.herkese benim dedikodumu yapmis bunlarin derdi altin diye.oyle bi derdim olsaydi ben ertesi gun altinlarimi isterdim.kac para istiyosun kac altin istoyosun susmak icin dedi.halbuki ben hic bisey istememistim.hepsi benimdi sanamı vercektim dedi.ben vermek zorunda degildim ama insan yerine koysaydi hepsini alsaydi.annelik yapmasini istemistim sadece.bende dayanamadim ve agir konustum.sabrım taştı çünkü.herkese beni ve ailemi kötü anlatiyo.bir sorun oldugunda hic aramizda kalmiyo.simdi sadece kayinpederimle konusuyorum.o da özür dile diyo.ama haksiz degilim hep ben bir adim attim ve bıktım.ne yapmaliyim yardimci olun.