Yardımcı olur musunuz ?

Anlaşılan kvniz dile düşmekten çok korkuyor, susmak için kaç altın istiyorsun diye sorduğuna göre:)

Madem kılıçlar kuşanıldı savaş baltaları topraktan çıktı siz de onu korkusuyla yüzleştirin, arayın eşi dostu anlatın gerçekleri. Susunca kimse madalya takmıyor vallahi suçlu ki susuyor diye düşünüyorlar. Dökün ortaya herşeyi kıymete binersiniz :KK66:
Tabi akrabaları falan var burda dolu.Ama ben aile icinde yasanilan seyleri insanlara amlatmayi sevmiyorum.Hic sevmedigi bi akrabasi var onunla konusuyorum dertlesiyorum o kadar

Eşinle bir sorununun olmaması en güzel şey. Kv anne yarısı olsa baş tacı tamam ama böylesine ağzının payını vereceksin ki sen vermişsin. Geri adım atma. Önümüz bayram gider elini öpersin mesafeni korursun en fazla o. Ha elini öptürmek istemezse de Canına minnet daha bayram seyran da görmezsin yüzünü.
Evet konu da o.çok kibirlidir kendisi.şimdi bak nasıl geldi ama elimi öpmeye diye düşüncek ama benim umrumda degil yine giderim elini vermez ooohhh derim misss

Anlaşılan kvniz dile düşmekten çok korkuyor, susmak için kaç altın istiyorsun diye sorduğuna göre:)

Madem kılıçlar kuşanıldı savaş baltaları topraktan çıktı siz de onu korkusuyla yüzleştirin, arayın eşi dostu anlatın gerçekleri. Susunca kimse madalya takmıyor vallahi suçlu ki susuyor diye düşünüyorlar. Dökün ortaya herşeyi kıymete binersiniz :KK66:
bulunduğu aileyi küçük düşürmekle pek bir kazanç sağlayacağına inanmıyorum
Aile içinde olanlar ailede kalmalı
Araya mesafe konabilir konu üzerine konuşulabilir

Tabi akrabaları falan var burda dolu.Ama ben aile icinde yasanilan seyleri insanlara amlatmayi sevmiyorum.Hic sevmedigi bi akrabasi var onunla konusuyorum dertlesiyorum o kadar
Valla hakedene Haka dansı yapacaksın arkadaş. Senin gösterdiğin inceliği kimse anlamaz takdir etmez kusur eksik gedik ararlar. Özür falan da dilemeyin

Bi de benim burda hiç kimsem yok.bi eşim ve sülalesi gidebilecegim kimse yok.sadece kız kardesimle konusuyorum telefonda.annemin kimsenin haberi yok.üzmek istemiyorum ama maşşallah kv herkese sacma sapan seyler anlatiyo.Ben ağır olmaktan yanayim ama bilemiyorum yinede

Kv kendini küçük düşürmüş zaten düşüreceği kadar, yetmemiş gelini ve gelinin ailesini de küçük düşürmüş, aile içi diye bir şey kalmamış.

Valla hakedene Haka dansı yapacaksın arkadaş. Senin gösterdiğin inceliği kimse anlamaz takdir etmez kusur eksik gedik ararlar. Özür falan da dilemeyin
Benden once bi nisanlisi varmis esimin o kızın ve ailesinin bunlara yapmadiklari kalmamis ama kv kızı kendisi buldugu icin hic bir seyi kimseye anlatmiyormus ve benim yapmadigim seyleri bile yapmisim gibi yaratip herkese dedikodumu yapiyo.o kızın elini ayagini opuyormus kurban olurum sana diyomus.kötümü olmak lazim yani

Benden once bi nisanlisi varmis esimin o kızın ve ailesinin bunlara yapmadiklari kalmamis ama kv kızı kendisi buldugu icin hic bir seyi kimseye anlatmiyormus ve benim yapmadigim seyleri bile yapmisim gibi yaratip herkese dedikodumu yapiyo.o kızın elini ayagini opuyormus kurban olurum sana diyomus.kötümü olmak lazim yani
İnsan ilişkilerinin işleyişi bu şekilde ne yazık ki... Deve diken ilişkisi

Bi de benim burda hiç kimsem yok.bi eşim ve sülalesi gidebilecegim kimse yok.sadece kız kardesimle konusuyorum telefonda.annemin kimsenin haberi yok.üzmek istemiyorum ama maşşallah kv herkese sacma sapan seyler anlatiyo.Ben ağır olmaktan yanayim ama bilemiyorum yinede
Giden altinlar ailemizin itibarını alabilir mi
Değmez diyorum
KV pek akil biri değil siz ona yol gösterin

Kadın size ve ailenize attığı iftiraları bizzat kendi gerçekleştiriyor. Size takılan altın sizindir elinizden nasıl alabiliyorlar anlamıyorum. Borç olarak istese de vermek zorunda değilsiniz yeni bir yuva kurdunuz sizin ihtiyacınız var ona. Eşinin böyle bi durumda tarafsız kalması yanlış, ailesinin haksız olduğunu görüp size destek olmasnı sağlayın sonra da kayınvalide ile bağları koparın, özür dilemeyin çünkü karakteri böyle muhattap olup ona ters düştükçe huzurunuzu kaçıracak. Bırakın kendi kendine söylenip dursun deli gibi.

Kadın size ve ailenize attığı iftiraları bizzat kendi gerçekleştiriyor. Size takılan altın sizindir elinizden nasıl alabiliyorlar anlamıyorum. Borç olarak istese de vermek zorunda değilsiniz yeni bir yuva kurdunuz sizin ihtiyacınız var ona. Eşinin böyle bi durumda tarafsız kalması yanlış, ailesinin haksız olduğunu görüp size destek olmasnı sağlayın sonra da kayınvalide ile bağları koparın, özür dilemeyin çünkü karakteri böyle muhattap olup ona ters düştükçe huzurunuzu kaçıracak. Bırakın kendi kendine söylenip dursun deli gibi.
Eşim tarafını belli etti zaten.Annesiyle konusmuyo artik.bıktı ondan.Tabiki de benim yanımda eşim ama burda erkekler cok girmiyo olaylara

Merhaba bayanlar.Ben henüz 4 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle taa nişanlıyken bile sorunlar yaşayıp sabrediyordum.Benim iki sehirde dügünüm oldu.izmirde yapilan dügünde takı yapılırken eşimin annesi kendi sülalesine burda takı yapmayın kızın annesi babasi alcak demis ve òrgütlemis.herkes tanımadan kınamış ailemi.ben bunu 3 ay sonra bir sürü insandan duydum cok kırıldim ama ona bu konuyu hic acmadim bile.daha sonra burdaki dügünümdede bir sürü takı takıldı ve bana hic bisey soylemeden kayınvalidem hepsini aldı ve bir daha bizim yüzümuze bakmadi.aradan 3 ay gecti ben ne yaptiniz takilarimi dedim.bozdurup borc odedik dedi.benim rızamı neden almadiniz dedim insan yerine koyup borc var deseydin ben sana hepsini verirdim zaten dedim.konuyu kapatip bi daha acmadim ve hic bisey olmamis gibi davranmaya devam ettim.gecenlerde benim ailem hakkinda ogrendiklerimi duymus ve ortaliga düstü kimdem duyduysam hepsini aramis ve azarlamis.bende arayip insanlari arama dedim.bana sizin derdiniz para olmus altin olmus gibi agir seyler soyledi.herkese benim dedikodumu yapmis bunlarin derdi altin diye.oyle bi derdim olsaydi ben ertesi gun altinlarimi isterdim.kac para istiyosun kac altin istoyosun susmak icin dedi.halbuki ben hic bisey istememistim.hepsi benimdi sanamı vercektim dedi.ben vermek zorunda degildim ama insan yerine koysaydi hepsini alsaydi.annelik yapmasini istemistim sadece.bende dayanamadim ve agir konustum.sabrım taştı çünkü.herkese beni ve ailemi kötü anlatiyo.bir sorun oldugunda hic aramizda kalmiyo.simdi sadece kayinpederimle konusuyorum.o da özür dile diyo.ama haksiz degilim hep ben bir adim attim ve bıktım.ne yapmaliyim yardimci olun.

Tavrını yap hiç özürde dileme canim

Ben kinsiz bi insanım ama bunun kinle alakası yok sanırım.Ben konusmuyorum ve konuşmamda herhalde artık.Tesekkur ederim sizlerede

Işte canim nedense boyle oldugumuz kin nefret onlar gibi beslemedigimiz için hep üzülüyoruz. Sen sadece haksizligin karsisinda tavrini koyuyorsun yoksa yine ozur dilesen o hep seni ezmeye calisacak

eşinin tepkisi ne bilmiyorum ama bence bu konuyu kapatma sende her eyerde onu çekiştir çıkar yalanlarını ortaya

Back
X