- 10 Eylül 2020
- 178
- 42
- 13
- 24
- Konu Sahibi Hafize rabia
-
boyle anlasılmaz 1 gun arayla kan verdıgınde artısın en az 2 kat olması gerek.azalıyor yada bı ılerı bı gerı gıdıyorsa problem vardır denır. . saglıklı mı duser mı dıye bı yorum bı kere bakılan bhcg den anlasılmaz canım . adet gecıkmesıne ragmen boyle sonuc cıktıgında gec dollenme olmus olabılıyo o yuzden az ya da cok bu degere takılma ve kan tahlılını yenıle:)Kızlar kanda beta hcg 40.6 çıktı sizce bu değer yükselirmi normalmi sizce düşüş olurmu acaba
Yavrum ben reglime 2 gün kala yaptırdım sonuç bole çıktı daha reglim gecikmedenboyle anlasılmaz 1 gun arayla kan verdıgınde artısın en az 2 kat olması gerek.azalıyor yada bı ılerı bı gerı gıdıyorsa problem vardır denır. . saglıklı mı duser mı dıye bı yorum bı kere bakılan bhcg den anlasılmaz canım . adet gecıkmesıne ragmen boyle sonuc cıktıgında gec dollenme olmus olabılıyo o yuzden az ya da cok bu degere takılma ve kan tahlılını yenıle:)
Bende pko var hamileligimi ögrendigimde degerim 55.10 Du ve 8 gün geçmişti reglim geç döllenme olmuştu düzenli yükseldiği sürece sorun yok 2 günde bir 2 kat artması yeterliKızlar kanda beta hcg 40.6 çıktı sizce bu değer yükselirmi normalmi sizce düşüş olurmu acaba reglime daha 2 gün var regldine önce ogrendim
boyle anlasılmaz 1 gun arayla kan verdıgınde artısın en az 2 kat olması gerek.azalıyor yada bı ılerı bı gerı gıdıyorsa problem vardır denır. . saglıklı mı duser mı dıye bı yorum bı kere bakılan bhcg den anlasılmaz canım . adet gecıkmesıne ragmen boyle sonuc cıktıgında gec dollenme olmus olabılıyo o yuzden az ya da cok bu degere takılma ve kan tahlılını yenıle:)
Senin yukselmismiydi tatlimBende pko var hamileligimi ögrendigimde degerim 55.10 Du ve 8 gün geçmişti reglim geç döllenme olmuştu düzenli yükseldiği sürece sorun yok 2 günde bir 2 kat artması yeterli
Tamam değişen bir şey yok, yine böyle anlaşılmaz.Yavrum ben reglime 2 gün kala yaptırdım sonuç bole çıktı daha reglim gecikmeden
Benimde sağlık ocağında yaptırdım 54.1 çıktı 2 gün sonra dene yine yukselir Son adet tarihim 19 agustostu bende 17 Eylül'de yapmıştım ilk kan testini .Kızlar kanda beta hcg 40.6 çıktı sizce bu değer yükselirmi normalmi sizce düşüş olurmu acaba reglime daha 2 gün var regldine önce ogrendim
Yukselmisydi senin canım ne kadar artmistiBenimde sağlık ocağında yaptırdım 54.1 çıktı 2 gün sonra dene yine yukselir Son adet tarihim 19 agustostu bende 17 Eylül'de yapmıştım ilk kan testini .
3 gün sonra yaptırdım 523. Çıkmıştı ama aç karinla yaptırmak daha iyiYukselmisydi senin canım ne kadar artmisti
herkesın farklı sayılarda baslar. adet oncesı ıcın guzel sayı 2 yada 3 kat kadar artar ılk zamanlar . bugun yaptırdıysan bu testı yarından sonra tekrarlaSenin yukselmismiydi tatlim
Tamam tatlım sagol hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına al inşallah3 gün sonra yaptırdım 523. Çıkmıştı ama aç karinla yaptırmak daha iyi
bhcg nın aclık toklukla bı alakası yok canım3 gün sonra yaptırdım 523. Çıkmıştı ama aç karinla yaptırmak daha iyi
Yükseldi şimdi 31 haftalık hamileyim işteSenin yukselmismiydi tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?