Yardimci olurmusunuz düşük 😢

Hafize rabia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
178
42
13
24
Dün kanamam vardı hastaneye yattım düşük tehlikesi dedi kan değerlerimde normal çıktı doktor ıyi artış dedi 5+3 günlüğüm akşam kanama durduydu sabah gene gelmiş birde tuvaletimi yaparken geliyor bugün ağrılarım var kaşık karin ağrısı ne yapcam şaşırdım çok mutsuzum böyle durumlar yasayan varmı doktor yarın tekrar test yapcak 😢

Tamam yapılması gereken yapılmış.devamlı uzanın tuvalet dışında kalkmayın.Bazıları 9 ay boyunca kanama yaşayabiliyor ya da çocuk tutunurken kanama olabiliyor.kesede bir sıkıntı yoksa istirahat edin devamlı.geçmiş olsun

Tamam yapılması gereken yapılmış.devamlı uzanın tuvalet dışında kalkmayın.Bazıları 9 ay boyunca kanama yaşayabiliyor ya da çocuk tutunurken kanama olabiliyor.kesede bir sıkıntı yoksa istirahat edin devamlı.geçmiş olsun
Sağol canım ama daha küçük olduğu için keseyi göremedi ama sanki regl olmuş gibiyim çok kötü 😢

Prultn iğne ya da progestan yapıldı mı
Ben de ayni durumdayim 6+1 haftadayim, pembemsi kanamalar ve sirt ve karin agrim vardi doktora gittim igne yapicakti son dakika vazgecti progestan fitil verdi gonderdi, kese var, yolk kesesi de var ama kalp atisi suan yok dedi , kanama disinda anormal bisey görünmüyor dedi ama dusuk riskim varmış 😩 onceki bebegiminde 11 haftaya kadar kalp atisi alamamıştık kurtaj yapmislardi, korkuyorum ya 😩😩😔

Ben de ayni durumdayim 6+1 haftadayim, pembemsi kanamalar ve sirt ve karin agrim vardi doktora gittim igne yapicakti son dakika vazgecti progestan fitil verdi gonderdi, kese var, yolk kesesi de var ama kalp atisi suan yok dedi , kanama disinda anormal bisey görünmüyor dedi ama dusuk riskim varmış 😩 onceki bebegiminde 11 haftaya kadar kalp atisi alamamıştık kurtaj yapmislardi, korkuyorum ya 😩😩😔
Yolk kesesi olması güzel birşey.fitilinizi yapın devamlı uzanın.inşallah size tutunur bebeğiniz.

Back
X