- 23 Haziran 2023
- 18
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi lamiyashah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim eski hepsi numarada kapamdı tc kullanılmıyor yabancı oldugum içinİnanın hiçbir fikrim yok ama çok detaylı bilgileriniz yazıyor, isterseniz üst kısmı kırpın fotoğrafta.
Rabbim gönlünüze göre versin![]()
Lamiya hanım sağ tüpünüzde geçiş var normal yani sol tüpünüz tıkalı sağ tüpünüzle hamile kalabilirsiniz tek tüpünüz açık şuan..Teşekkür ederim eski hepsi numarada kapamdı tc kullanılmıyor yabancı oldugum için
Sağ tüpüm yok benim 2017 de alındı dış gebelikdem doktor varmı yazmış?Lamiya hanım sağ tüpünüzde geçiş var normal yani sol tüpünüz tıkalı sağ tüpünüzle hamile kalabilirsiniz tek tüpünüz açık şuan..
Doktor hamileLamiya hanım sağ tüpünüzde geçiş var normal yani sol tüpünüz tıkalı sağ tüpünüzle hamile kalabilirsiniz tek tüpünüz açık şuan..
doktor hamile kalırsan diger tüpünde alınıcak dedi sadece tüp bebek olur dediLamiya hanım sağ tüpünüzde geçiş var normal yani sol tüpünüz tıkalı sağ tüpünüzle hamile kalabilirsiniz tek tüpünüz açık şuan..
Hımm bu ozaman dış gebelikten önce çekilen bir hsg doğrumu eğer öyleyse tüp bebek şansınız var çünkü sol kapalı.. Benimde öyle oldu 3 kez dış gebelik yaşadım benimde tüplerim yok.Doktor hamile
doktor hamile kalırsan diger tüpünde alınıcak dedi sadece tüp bebek olur dedi
Hayır önce değil amelyat 2017 hsg 2021Hımm bu ozaman dış gebelikten önce çekilen bir hsg doğrumu eğer öyleyse tüp bebek şansınız var çünkü sol kapalı.. Benimde öyle oldu 3 kez dış gebelik yaşadım benimde tüplerim yok.
Sağ tüpüm yokken nasıl geçiş var yazmışlar anlamıyorum bende alınan tüp hsg de nasıl yazılıyor tüp yok diyemi yazması lazımHımm bu ozaman dış gebelikten önce çekilen bir hsg doğrumu eğer öyleyse tüp bebek şansınız var çünkü sol kapalı.. Benimde öyle oldu 3 kez dış gebelik yaşadım benimde tüplerim yok.
Sağ tüp kapalıymıs ama basınçla açılmış diyorSağ tüpüm yokken nasıl geçiş var yazmışlar anlamıyorum bende alınan tüp hsg de nasıl yazılıyor tüp yok diyemi yazması lazım
Bende anlamıyorum bir dahamı yaptırsam hsgSağ tüp kapalıymıs ama basınçla açılmış diyor
Sol tüpünüz kapalı doktor açabilir ama onu sorun olmaz yani
Sanırım doktorunuz birdaha sağlıksız gebelik yaşamamnız için tüp bebek önermiş
Sağ tüpünüz yoksa neden böyle bişey yazmıs anlamadım
Bence doktorunuzu değiştirinBende anlamıyorum bir dahamı yaptırsam hsg
tese ederim canımBence doktorunuzu değiştirin
Veya zaten bu sonuçları başka bir doktora göstermiycekmisimiz cd yi izleyince doktor ne oldugunu anlar