• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz hamile kalma şansım varmı.

lamiyashah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
18
2
1
26
image.webp

İnanın hiçbir fikrim yok ama çok detaylı bilgileriniz yazıyor, isterseniz üst kısmı kırpın fotoğrafta.
Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🏿

Lamiya hanım sağ tüpünüzde geçiş var normal yani sol tüpünüz tıkalı sağ tüpünüzle hamile kalabilirsiniz tek tüpünüz açık şuan..
Doktor hamile
Lamiya hanım sağ tüpünüzde geçiş var normal yani sol tüpünüz tıkalı sağ tüpünüzle hamile kalabilirsiniz tek tüpünüz açık şuan..
doktor hamile kalırsan diger tüpünde alınıcak dedi sadece tüp bebek olur dedi

Doktor hamile

doktor hamile kalırsan diger tüpünde alınıcak dedi sadece tüp bebek olur dedi
Hımm bu ozaman dış gebelikten önce çekilen bir hsg doğrumu eğer öyleyse tüp bebek şansınız var çünkü sol kapalı.. Benimde öyle oldu 3 kez dış gebelik yaşadım benimde tüplerim yok.

Hımm bu ozaman dış gebelikten önce çekilen bir hsg doğrumu eğer öyleyse tüp bebek şansınız var çünkü sol kapalı.. Benimde öyle oldu 3 kez dış gebelik yaşadım benimde tüplerim yok.
Sağ tüpüm yokken nasıl geçiş var yazmışlar anlamıyorum bende alınan tüp hsg de nasıl yazılıyor tüp yok diyemi yazması lazım

Sağ tüpüm yokken nasıl geçiş var yazmışlar anlamıyorum bende alınan tüp hsg de nasıl yazılıyor tüp yok diyemi yazması lazım
Sağ tüp kapalıymıs ama basınçla açılmış diyor
Sol tüpünüz kapalı doktor açabilir ama onu sorun olmaz yani
Sanırım doktorunuz birdaha sağlıksız gebelik yaşamamnız için tüp bebek önermiş
Sağ tüpünüz yoksa neden böyle bişey yazmıs anlamadım

Sağ tüp kapalıymıs ama basınçla açılmış diyor
Sol tüpünüz kapalı doktor açabilir ama onu sorun olmaz yani
Sanırım doktorunuz birdaha sağlıksız gebelik yaşamamnız için tüp bebek önermiş
Sağ tüpünüz yoksa neden böyle bişey yazmıs anlamadım
Bende anlamıyorum bir dahamı yaptırsam hsg

Back
X