Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değer düşük ama belki geç dollenmedir birazdaha bekleyin iki gün sonra kanı tekrarlayinReglm 5 gün geçti ve bu sabah kaset test yaptım çift çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim Hcg değerim 8.92 çıktı sizce normal mi lütfen yardımcı olurmusunuz
İnşallah yükselirDeğer düşük ama belki geç dollenmedir birazdaha bekleyin iki gün sonra kanı tekrarlayin
Benimde üç gün oldu geçeli ama cesaret edemiyorum test yapmaya belirtin var mıydıİnşallah yükselir![]()
Hamilesin bende de böyle idi sonradan epeyce yükseldi. Yenidir. Test yapmakta acele ettiğin için ilk zamanlarında yaptırmış oluyorsun. Maksimum 2 haftalık filandır. Bir hafta sonra kadın doğuma git derim.Reglm 5 gün geçti ve bu sabah kaset test yaptım çift çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim Hcg değerim 8.92 çıktı sizce normal mi lütfen yardımcı olurmusunuz
Bel ağrısı goguslerde hasisyet elimi bile süremiyorum midem ekşiyoBenimde üç gün oldu geçeli ama cesaret edemiyorum test yapmaya belirtin var mıydı
İnşallah yükselir reglm gecikince yaptım aslında çift çizgi beklemiyordum çünkü 1 senedir deniyorduk umudum kalmamıştı zaten benim sürekli gecikmem oluyordu oyuzden pek olumlu yapmadım ama rabbim dualarimi kabul etti o çizgiyi görünce elim ayağım titremeye basladiHamilesin bende de böyle idi sonradan epeyce yükseldi. Yenidir. Test yapmakta acele ettiğin için ilk zamanlarında yaptırmış oluyorsun. Maksimum 2 haftalık filandır. Bir hafta sonra kadın doğuma git derim.
Normal değil kimyasal gebelik geçiriyorsun ben 3 gün gecikmeyle 8.8 di 2 gün sonra 4.8 ə düştüReglm 5 gün geçti ve bu sabah kaset test yaptım çift çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim Hcg değerim 8.92 çıktı sizce normal mi lütfen yardımcı olurmusunuz
Ama benim de böyle idi hcg şuan oğlum 1 buçuk yaşında.Normal değil kimyasal gebelik geçiriyorsun ben 3 gün gecikmeyle 8.8 di 2 gün sonra 4.8 ə düştü
Normal . İki güne bir iki kat artması gerek. Geç döllenme muhtemelen canım. Hayırlı olsunReglm 5 gün geçti ve bu sabah kaset test yaptım çift çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim Hcg değerim 8.92 çıktı sizce normal mi lütfen yardımcı olurmusunuz
Kız ne alaka değer küçük diye niye kimyasal geçirsin Allah aşkına. Değeri düşmemiş ki. B bsee37 dediğim gibi canım iki gün sonra kan ver iki katına çıkmış mı bakarsın. Canını da sıkmaNormal değil kimyasal gebelik geçiriyorsun ben 3 gün gecikmeyle 8.8 di 2 gün sonra 4.8 ə düştü
İnşallah öyledir benim ilk düşük yaptığım zamanda değerim 6.2 çıkmıştı ozamanda cok erken öğrenmiştim iki sonra tekrarladigimda değerim 90 kadar ciktiNormal . İki güne bir iki kat artması gerek. Geç döllenme muhtemelen canım. Hayırlı olsun
Canım 600den 900den de düşebilir ona engel olamazsın kimyasalsa. Kendini üzme. Erken öğrendiğin için bu süreçleri yaşıyorsun. Mecburen bekleyeceksin ama kendini üzmeden geçirmeye çalış. Üst üste çok kimyasal yaşarsan da genetik teste gönderiyorlar bildiğim kadarıyla, doktorun zaten yönlendirecektir. Umarım bebişin seninledir kuzumİnşallah öyledir benim ilk düşük yaptığım zamanda değerim 6.2 çıkmıştı ozamanda cok erken öğrenmiştim iki sonra tekrarladigimda değerim 90 kadar cikti
İnşallahCanım 600den 900den de düşebilir ona engel olamazsın kimyasalsa. Kendini üzme. Erken öğrendiğin için bu süreçleri yaşıyorsun. Mecburen bekleyeceksin ama kendini üzmeden geçirmeye çalış. Üst üste çok kimyasal yaşarsan da genetik teste gönderiyorlar bildiğim kadarıyla, doktorun zaten yönlendirecektir. Umarım bebişin seninledir kuzum