• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olurmusunuz lütfen

suna soysal

Bebişini bekliyor🩷🩵
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
18
Merhaba kizlar 20+4 hamileyim bugun kontrolum vardi doktor bebegin pozisyonu her seferinde degisik olcum alamiyorum vs dedi tehlikeli biseymi boyle olmasi bakarmisiniz

Eklentiler

• 1000075099.webp
    1000075099.webp
    27 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000075097.webp
    1000075097.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba kizlar 20+4 hamileyim bugun kontrolum vardi doktor bebegin pozisyonu her seferinde degisik olcum alamiyorum vs dedi tehlikeli biseymi boyle olmasi bakarmisiniz
Tehlikeli bir şey olda zaten söylerdi vence atletik bir bebiş olduğu için farklı duruşlar sergiliyor demekki 🥰içinizi ferah tutun stress hamilelikte en kötü şey. Doktorunuz bir şey demeden efham yapmayın lütfenn ❤️kahvenizi yapın güzel düşününn

Doktora sorabilirsiniz aslında o an, ben de sormuştum problem yok nasıl rahat ediyorsa öyle durur, keyif meselesi dedi. Detaylı ultrasonda ayakları başındaydı mesela bu hafta, kendimiz gibi düşünmemiz lazım. Onlar zorluk yaşamadan şekilden şekle girebiliyorlar. Zaten bu pozisyonda tüm gün kalmıyordur çok hareketliler. 🌸

Ve ölçüm yapamıyorum demesi korkutmasın boyunu bacaklarını ölçemiyordur. Yaratıcı baya pozisyonu 🤣 hiç strese gerek yok

Back
X