- 29 Temmuz 2018
- 322
- 194
- 103
- 37
- Konu Sahibi karanmasal
-
Yok canım lekelenme değil, adet kanaması gibiMerhaba canım nasıl bir kanama. Lekelenme şeklindeki mi
Bende aynı durumdayım canım, pisikolojikmen çöküğüm..Konu sahibi kusura bakma alakasız oldu ruhen iyi degilim bu aralar
Herseyim bir vakti zamani var. Uzulme bekle bazi insanlarn sinavlari bu sekilde oluyor. O istemeyenler de zaten istemedkleri icin kafaya tkmadklari icin hemen oluyor.Nedir bu çektiğimiz allahım hamile kalıp çocuk sahibi olmak icin çırpınıyoruz layık mı görmüyorsun sınıyormusun istemiyenlerin niye oluyor onu anlamıyorum
Amin inşallah artık terapiye ihtiyaç duyuyorum çünkü saçma hareketler yapıp eşimi de kendimden soğutmaya calisiyorum adama sürekli soru soruyorum 2 işi var bide benle ugraşıyor cok tuhaf his ediyorum kendimiHerseyim bir vakti zamani var. Uzulme bekle bazi insanlarn sinavlari bu sekilde oluyor. O istemeyenler de zaten istemedkleri icin kafaya tkmadklari icin hemen oluyor.
Sabir dilemek. Su animizasukretmek ve biraz kafamizi bosaltmak. Ozaman corap sokugu gibi gelir insallah
4 aylik bebgimi dogurdum sancilarla hrmde kalbi atyordu. Bnm enfeksyn belasi yuzundenNedir bu çektiğimiz allahım hamile kalıp çocuk sahibi olmak icin çırpınıyoruz layık mı görmüyorsun sınıyormusun istemiyenlerin niye oluyor onu anlamıyorum
Ayy buyuk geçmiş olsun canm4 aylik bebgimi dogurdum sancilarla hrmde kalbi atyordu. Bnm enfeksyn belasi yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?