Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok son kontrolum den sonra olmaya başladı zaten midem asıtım cok fazladır genelde cok baharatlı yedıgımdr oluyor sankıSon 3 aylik donemde de bunu yasayanlar var ,
Ozellikl bebek buyudukce mideye baski yaptigi icin reflu yasasyan vs ,
Doktorunuza bu sorunu ilettiniz mi
,Yok son kontrolum den sonra olmaya başladı zaten midem asıtım cok fazladır genelde cok baharatlı yedıgımdr oluyor sankı
Bilemedim ya 18 haftaya kadar benımdr Çok bulantım oldu sonra gecmıstı taki son bı kac gundur tekrar basladı sankı ay ınsalah normaldir bebegımıde alana sukır hareketli ama ıste olumsuz Bı durum degildir ınsalahNormal, bebek büyüyüp mideyi sıkıştırıyor.
Benim gebeliğim kabus gb geçmişti bu sebepten,
Doğuruncaya kadar yediğim herşey midemi yaktı ekşitti doğurduğum gün kurtuldum mide sorunundan.
Bebeğin büyümesi hızlanacak bundan sonra, hepsi normal merak etme, doktoruna söylersen gaviscon yada talcid verir, ben uykuya dalabilmek için içiyordum başka türlü uyuyamıyordum. Soğuk süt içmek de iyi geliyorBilemedim ya 18 haftaya kadar benımdr Çok bulantım oldu sonra gecmıstı taki son bı kac gundur tekrar basladı sankı ay ınsalah normaldir bebegımıde alana sukır hareketli ama ıste olumsuz Bı durum degildir ınsalah
Aynen canım ya bende son gunlerde uyku problemi yaşıyorum geceleri uyanıyorum sonra uykuya dalmakta zorluk çekiyorum ama mide bulantısı normal diyorsunuz ıc m rahatladı Bı an da meydanı çıkınca tedırgın olmustum demekı genel bısyBebeğin büyümesi hızlanacak bundan sonra, hepsi normal merak etme, doktoruna söylersen gaviscon yada talcid verir, ben uykuya dalabilmek için içiyordum başka türlü uyuyamıyordum. Soğuk süt içmek de iyi geliyor
Normal canim mide yanmasi ve ekşimesi ileriki aylarda görülüyor..Arkadaslar 28 hffaftalık hamıleyım ve son bı kac gundur mide bulantısı yasıyorum yediklerim sankı mıdrmde ekşiyo gebelıgım basındaki zamanlarda döndüm sankı bu haftalarda bunları yasamam normalmı
reflü olmus olabilirsin . bide bebek badkı yapyor mideye ondanda ıluyorArkadaslar 28 hffaftalık hamıleyım ve son bı kac gundur mide bulantısı yasıyorum yediklerim sankı mıdrmde ekşiyo gebelıgım basındaki zamanlarda döndüm sankı bu haftalarda bunları yasamam normalmı
Şuan ılac fılan denemedim ama ınslh ilerlemez yaGaviscon şişesini 2 seferde bitiriyordum. Vay be ne çekmişim sıpadan. Doğum yapınca geçer endişe etmeyin
Çevremdekilere oyle dedı ama yasamıs olanlara sormak rahatlattı beni rezene Çayı denıcem kesin boyle devam ederseBen doğuma yakın bebek aşağı doğru indiğinde anca rahatlamıştım. Oturarak uyuyordum çok fenaydı çok. Arkadaşların yazdığı ilaçlar hariç rezene çayını tavsiye ederim.
Aynn cnm midemde sıkıntı vardı zaten bekarken bıle gitgide dahada zorluyor benı malesefreflü olmus olabilirsin . bide bebek badkı yapyor mideye ondanda ıluyor