F filizoruc Guru Kayıtlı Üye 3 Ekim 2013 320 65 298 35 Bursa 5 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi filizoruc #1 Merhaba arkadaslar ve mart 13 düşük yaptım sonra 4 5 gün kanamam sürdü kesildi şimdi ben takvimimde 13 Mart olarak isaretledim rengli olarak doğrumu yaptım acaba sonra dogrugnalik olarak işaretledim korunmadim sizce takvimde doğrumu işaretledim
Merhaba arkadaslar ve mart 13 düşük yaptım sonra 4 5 gün kanamam sürdü kesildi şimdi ben takvimimde 13 Mart olarak isaretledim rengli olarak doğrumu yaptım acaba sonra dogrugnalik olarak işaretledim korunmadim sizce takvimde doğrumu işaretledim
B bigelincik Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2018 83 33 38 5 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi filizoruc #2 Kanamanızın başladığı günü regl günü başlangıcı olarak işaretleyebilirsiniz doğru yapmışsınız
F filizoruc Guru Kayıtlı Üye 3 Ekim 2013 320 65 298 35 Bursa 5 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi filizoruc #3 Severis .!.: Kanamanızın başladığı günü regl günü başlangıcı olarak işaretleyebilirsiniz doğru yapmışsınız Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Severis .!.: Kanamanızın başladığı günü regl günü başlangıcı olarak işaretleyebilirsiniz doğru yapmışsınız Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim