Yardımcı olurmusunuz

Nlfr0671

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
11
1
1
36
Merhaba ben 5 martta kürtaj oldum ozmankş hamileliğimde beta 188,23 dü ve kese görünmüştü fakat bebek gözükmemişti aradan 3 hafta gecti bebek göründü kalp atışı duyuldu sonraki zamanda bebek gelişimi durmuş ve kürtaj oldum şuanki hamileliğimde son adet tarihim 28nisan beta 1990,24 fakat kese görünmedi sizce normalmi diğer gebeliğimle kıyaslayınca bi tuhaflık var sanki diğeri beta azdı kese göründü bunda beta fazla kese yok

Bazen kese görünmeyebiliyor bir arkadaşımda da 6.haftada bile görünmemişti doktor vajinal muayene ile bakıp görmüştü doktorunuz ile görüşün bence

188 beta ile kese görünmesi daha enteresan bir durum bence canım. Normalde 1500-2000 değerlerinde kese görünür diye biliyorum ancak doktor daha iyi bilir.

Bazen kese görünmeyebiliyor bir arkadaşımda da 6.haftada bile görünmemişti doktor vajinal muayene ile bakıp görmüştü doktorunuz ile görüşün bence
Doktor normal gözükmemesi dedi sadece kafamı karıştıran diğer hamileliğimde beta düşüktü ve kese gözükmüştü bunda yüksek olmasına rağmen neden gözükmediği

188 beta ile kese görünmesi daha enteresan bir durum bence canım. Normalde 1500-2000 değerlerinde kese görünür diye biliyorum ancak doktor daha iyi bilir.
İşte bir gariplik var ama hangisinde bilemedim o hamileliğimde kalp atışını falan duyduk normal seyrinde gidiyordu sonrasında gelişim durmuş ve kürtaj oldum şimdide evham yapıyorum yine aynı şeyler basıma gelecek dıye

Doktor normal gözükmemesi dedi sadece kafamı karıştıran diğer hamileliğimde beta düşüktü ve kese gözükmüştü bunda yüksek olmasına rağmen neden gözükmediği
Doktorunuz en doğru bilgiyi verir bence içinizi rahat tutmaya çalışın inşallah en kısa zamanda görürsünüz :)

Canim 1500 ki değerlerde vajinal ultrason ile kese görünür 3000 ve üzerinde normal ultrason ile görülür normal olan budur 188 ile görünmesi çok enteresan geldi bana

Canim 1500 ki değerlerde vajinal ultrason ile kese görünür 3000 ve üzerinde normal ultrason ile görülür normal olan budur 188 ile görünmesi çok enteresan geldi bana
188,23 beta sonucum ozmanki hamileliğimde kese vardı fakat bebek gözükmüyordu 3 hafta sonra gittim tekrar bebek göründü kalp atışını duymuştuk vallahi bende anlamadım

188,23 beta sonucum ozmanki hamileliğimde kese vardı fakat bebek gözükmüyordu 3 hafta sonra gittim tekrar bebek göründü kalp atışını duymuştuk vallahi bende anlamadım

Eklentiler

• A4DAF4A8-9BD4-4B02-9F52-B479F26FD938.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 40
Kese görünmesi için değer 8bin civarında olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam, haftaya görünür merak etmeyin. Benim ilk gebeligimde de sizin kürtaj olmanız gibi olmuştu

Idrar testini yaptığımızda günün hangi saatinde kesin sonucu alabiliriz?
Sabah ilk idrarla canım erken gebelik testi ise 3 saat su işleyip yine yapabilirsin ama en iyisi onda da sabah ilk idrarla yapılandır. Reglin de gecikme varmı

Ya benim adetim düzensiz önceleri takip etmiyordum ama bu ay biraz daha özen gosterdim takvime göre dun veya bugün olmam gerekiyordu. Ama hala bisey yok.

Egerki resim görünüyorsa size attım ekran görüntüsü
Sabah ilk idrarla canım erken gebelik testi ise 3 saat su işleyip yine yapabilirsin ama en iyisi onda da sabah ilk idrarla yapılandır. Reglin de gecikme varmı
Vala ben aksam yaptım hemen çıktı adetime 2 gün kala yaptım hemde

Ben bisey sormak istiyordum yardimci olursaniz? Ben bes hafta dört günlük hamileyim ve cok fazla sık sık midem bulanıyor afedersiniz ama istifra da edemiyorum. Daha önce basina gelen oldu mu, yardimci olur musunuz gerçekten bazen dayanilmaz oluyor.

Doktora danış canım doktor ilaç veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…