YArdımcı olurmusunuz!!!!

Esmaa13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
24
5
1
22
merhaba kızlar yardımcı olurmusunuz reglım 3 gün gecıktı henüz olmadım daha adetıme 1 hafta varken kasıklarımda ağrım goguslerımde şişkinlik olmustu adet gunum geldı olmadım bugünde 3 günü ve beyaz akıntım var adet olucakmısım gıbı ama olmadım. Sureklıde tuvalete çıkıyorum ve goguslerımde agrı var test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorumda negatif çıkarımı dıye sızde bu belırtıler olupda hamıle olan varmı

merhaba kızlar yardımcı olurmusunuz reglım 3 gün gecıktı henüz olmadım daha adetıme 1 hafta varken kasıklarımda ağrım goguslerımde şişkinlik olmustu adet gunum geldı olmadım bugünde 3 günü ve beyaz akıntım var adet olucakmısım gıbı ama olmadım. Sureklıde tuvalete çıkıyorum ve goguslerımde agrı var test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorumda negatif çıkarımı dıye sızde bu belırtıler olupda hamıle olan varmı
Bahsettiğiniz belirtiler gebelik belirtilerine çok benzemekte akşama doğru şişkinlik hissiyatı olmuyor mu ? .karın bölgesinde gaz sancısı gibi..En doğru sonucu kan testi verecektir.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarım hayırlı haberler alırsınız

Merhaba
Danimarka'da insan embryo gelişimi, implantasyon öncesi gelişimi, dönemleri konusunda çalışıyordum, zira organ gelişmeleri konusunda uzmanım. Size seve seve doğru destek olmak isterim. Menstrual Kanamanızdan bir kaç gün önce implantasyon olur. Sonra beklediğiniz tarihte menstrual kanama, regl olmaz. Ancak test yapmak için acele etmeyin, bırakın siz de o da birbirinize alışsın. 200-300 hücrelik minik balonumuzun dış kısmı trophoblastik hücrelerdir, plasentayı oluşturacak. Kan testinde çok az beta hCG bulunur ancak biraz bekleyin, hakikaten bekleyin. İdrara implantasyonu takibeden tarihten 2 hafta sonra beta HCG verilmeye başlar. Yani Menstrual gecikme döneminizden çok heyecanlıysanız 1 haftanın sonunda 1 idrar testi yapın, o hafta kan testinizi yaptırın. En iyi testi ile idrarda menstrual gecikme döneminizden 12-14 gün sonra alabilirsiniz.

Güzel haberlerinizi okumak iyi ki bilim kadınıyım dedirtiyor bana. Çok korkuyorsanız ben buradayım bekleyin 1 hafta, sonra ilk testi yapın ben buradayım. Ama yok dayanacağım derseniz bebek olacakmış gibi beslenmenize devam edin 14 gün sonra yapın testi görelim. Sağlıklı evlatlar dilerim.

Bü belirtiler hamilelik işareti gibi.. Adetime 1 hafta kala dayanamadım yaptırdım. Test hemen sonrası kan tahlille öğrendim. Adete yakın tarihte beyaz akıntı gelmezmiş. Güzel haberler verirsiniz inşallah 🥰

Kızlar bugünde henüz adet olmadım 4 gün olacakmışım gıbı kasıklarım ağrıyor oldum sanıp banyoya gıdıyorum ama şeffaf su gıbı akıntı geldı dademınde sarı akıntım geldı test ıcın erken beklıyım dıyorum ama bır turlu anlam veremedım goguslerımde şişti buyudu

Geçen ay ben de hamileyim kesin dedim. Reglin iki gün öncesi yumurta akı akintim oldu. Malesef negatif çıktı ve adet oldum. Sonra baktım önceki ay da aynısı olmuş. Yani belli olmuyor aslında her belirtiler kişiden kişiye döngüden döngüye degisik olabiliyor

Geçen ay ben de hamileyim kesin dedim. Reglin iki gün öncesi yumurta akı akintim oldu. Malesef negatif çıktı ve adet oldum. Sonra baktım önceki ay da aynısı olmuş. Yani belli olmuyor aslında her belirtiler kişiden kişiye döngüden döngüye degisik olabiliyor
Ben henüz olmadım daha gunumden 1 hafta oncesı olcakmışım gıbı oldu gunum geldı yıne olmadım

Yani bunu biz bilemeyiz her hamilelik kendine özeldir mesela bende bu bahsettiğiniz belirtiler hiç olmadı rahmimde ağrı oldu o kadar test yapın içiniz rahatlasın stres olmak iyi değil. İnşallah güzel haberlerle gelirsin 🤲🏻🤍

Yani bunu biz bilemeyiz her hamilelik kendine özeldir mesela bende bu bahsettiğiniz belirtiler hiç olmadı rahmimde ağrı oldu o kadar test yapın içiniz rahatlasın stres olmak iyi değil. İnşallah güzel haberlerle gelirsin 🤲🏻🤍
İnşallah bende bir sürü belirtilerde var benım ılık defa dün geçen rahmimde ağrı oldu ağrı gıdıp gıdıp geldı ve 2 gundur gecelerı kalkıyorum tuvalete uykumda

İnşallah bende bir sürü belirtilerde var benım ılık defa dün geçen rahmimde ağrı oldu ağrı gıdıp gıdıp geldı ve 2 gundur gecelerı kalkıyorum tuvalete uykumda
Enfeksiyon yoktur inşallah bence beklemeden test yapın 🤍

Test yaptırın. Adetle hamilelik ben de aynı oldu. Hiçbir fark yoktu. Anlamadım bile hamile olduğumu.

Kızlar bugünde henüz adet olmadım 4 gün olacakmışım gıbı kasıklarım ağrıyor oldum sanıp banyoya gıdıyorum ama şeffaf su gıbı akıntı geldı dademınde sarı akıntım geldı test ıcın erken beklıyım dıyorum ama bır turlu anlam veremedım goguslerımde şişti buyudu
Adetim 10 gün gecikti ve 10 gün boyunca bütün belirtileri yaşadım ama hamile değilim adet oldum sanırım düşündüğümüz için kanama gerçekleşmiyor

Ben bu belirtilerle hamile olduğumu öğrendim neden bir test alıp yapmıyorsun

Back
X