YArdımcı olurmusunuz!!!!

Bende öyle düşünüyorum ama emın degılım ılk def basıma gelıyor böyle
Bi test yap korkma yani korkunun bi anlamı yok sonucu öğrenmek daha iyi olur senin için. Diyelim gebelik yok en azından neden geciktiğini öğrenmek için doktora gidersin

merhaba kızlar yardımcı olurmusunuz reglım 3 gün gecıktı henüz olmadım daha adetıme 1 hafta varken kasıklarımda ağrım goguslerımde şişkinlik olmustu adet gunum geldı olmadım bugünde 3 günü ve beyaz akıntım var adet olucakmısım gıbı ama olmadım. Sureklıde tuvalete çıkıyorum ve goguslerımde agrı var test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorumda negatif çıkarımı dıye sızde bu belırtıler olupda hamıle olan varmı
Merhaba test yaptınız mı?

Merhaba göğüs ağrısı ikisinde mi oluyo tek göğüste de olabilir mi hamilelik belirtisi olarak

Bü belirtiler hamilelik işareti gibi.. Adetime 1 hafta kala dayanamadım yaptırdım. Test hemen sonrası kan tahlille öğrendim. Adete yakın tarihte beyaz akıntı gelmezmiş. Güzel haberler verirsiniz inşallah 🥰
Yaa adetime iki gün var ve beyaz akıntım geldi sizin bu yorumunuza rastgeldim insAllah bende hamileyimdir siz böyle mi hamile olduğunuzu ogrendiniz

Belirti falan varmıydı peki
merhaba kızlar yardımcı olurmusunuz reglım 3 gün gecıktı henüz olmadım daha adetıme 1 hafta varken kasıklarımda ağrım goguslerımde şişkinlik olmustu adet gunum geldı olmadım bugünde 3 günü ve beyaz akıntım var adet olucakmısım gıbı ama olmadım. Sureklıde tuvalete çıkıyorum ve goguslerımde agrı var test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorumda negatif çıkarımı dıye sızde bu belırtıler olupda hamıle olan varmı
Test yaptınız mı acaba ? Sonuç nedir

Back
X