Yardımcı olurmusunuz?

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
463
147
53
36+0 günlük hamileyim ilk gebeliğim ve tecrübeli annelere ve yeni anne olmuşlara sorum var. Bir kaç gündür vajina içinde bebeğimin baskı yaptığını hissediyorum kasıklarımda ve belimde de hafif hafif ağrılar oluyor ayrıyeten bebeğimin hareketleri daha önceki haftalara göre birazcık yavaşladı sanki öyle hissediyorum ve aynı zamanda vajina içinde ufak ufak sancılar olup saniyesinde kesiliyor birde bazen yürürken veya ayağa kalkarken kasıklarımda acı oluyor ve oda hemen kesiliyor bunlar doğumun yakın olduğunu mu gösterir ? Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim güzel annelerr ...💙

"2023 Ocak Anneleri Paylaşım Grubu "
adında bir başlık var. Oraya yaz bence.
Yeni doğum yapmış pekçok kişi vardır. Yardımcı olurlar.

36+0 günlük hamileyim ilk gebeliğim ve tecrübeli annelere ve yeni anne olmuşlara sorum var. Bir kaç gündür vajina içinde bebeğimin baskı yaptığını hissediyorum kasıklarımda ve belimde de hafif hafif ağrılar oluyor ayrıyeten bebeğimin hareketleri daha önceki haftalara göre birazcık yavaşladı sanki öyle hissediyorum ve aynı zamanda vajina içinde ufak ufak sancılar olup saniyesinde kesiliyor birde bazen yürürken veya ayağa kalkarken kasıklarımda acı oluyor ve oda hemen kesiliyor bunlar doğumun yakın olduğunu mu gösterir ? Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim güzel annelerr ...💙
merhaba öncelikle rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gebeliğin büyüyüyor ve alanı daralıyor hareketler azalması normal tamamen durmama şartıyla belirtilerin bedenin artık yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor bu sebeple yaşadıklarında noormal nst ye girme kısmını aksatma çatı yavaş yavaş genişliyor bebek başı kanala yerleşmeye çalısıyor fakat endişe etme herkeste aynı belirtiler olmaya bilir her gebelik kendine özgüdür fajat sancı sürelerin kısalır veya suyun gelirse paniklemeden ki buna hiç gerek yok hastaneye gitmelisin:)

Yaşadığın şeyler normal. Bebeğin alanı daraldığı için daha az hareket oluyo ama bunu takip et. Doktorum günde 10 hareketini say demişti bana. Ağrılarda normal bebek kanala yerleşiyo benimde öyle oldu 39 da doğum yaptım. Kontrollerinizi ihmal etmeyin korkacak bi durum yok zaten nerdeyse günü gelmiş. Sağlıkla kucağınıza alın ☺️

Back
X