Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 test yaptım reglma 10gun vardı pozitif 8 gün vardı pozitif 5 gün vardı pozitif 3 gün vardı pozitif reglim günüm geldi 1 gün gecikti yaptım nagatif çıktı ondan sorna iki tane daha tekrarladım onlarda negatif çıktı testlerin markasını hatırlamıyorum ama hepsi farklı markaydiAla ala nedenki acba kaç test negatif çıktı kullandığınız testin adı ne
Korkuyorum kan vermeye o kadar sevinmisstikAnladım emin olmak için bi kan verin
Sizi anliyorum ama Korkmayın olacaklara hazırlayın kendinizi kimsayal da olabilirKorkuyorum kan vermeye o kadar sevinmisstik
Peki gebelik testlerinde yumurtlama zamanında pozitif çıkma ihtimali var mı acaba ondan kaynaklı olabilirmiSizi anliyorum ama Korkmayın olacaklara hazırlayın kendinizi kimsayal da olabilir
Hayir canim onunla alakası yok testlerde hcg degerin artsaa çıkar buPeki gebelik testlerinde yumurtlama zamanında pozitif çıkma ihtimali var mı acaba ondan kaynaklı olabilirmi
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsinizRegldan önce yaptığım bütün testler pozitif cikiyodu reglim 4 gün gecikti şimdi yapıyorum nagatif çıkıyor kan vermeyede korkuyorum
Hayir canim onunla alakası yok testlerde hcg degerin artsaa çıkar b
Bence kimyasal gebelik gecirmissinİlki 10 gün kalmıştı reglma gözle görümucek kadar az çıktı ikinci 8 gün kalmıştı reglma
Yok reglma 10gun 8 gün kala şuan reglm 4 gün geciktiBugün mü yaptın bu testleri
EvetErken gebelik testi mi
Şu erken gebelik testlerine güven olmuyor ya kaset testleri hermzndaha iyi kaset testle silik çizgi gördünüz mu
Bu kasetBuda 5 gün kalmıştı reglma
Normalde gün geçtikçe çizginin koyulaşması lazım bunlar biraz kuruma çizgisine benziyor gibi kendimden biliyorum baya netti meğer kuruma çizgisiymiş ama üzülme bi kan ver kafan rahat etsin hakkında hayırlısı olsunBuda 5 gün kalmıştı reglma