Aşılama yardımcı olurmusunuz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pnr03

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
38
0
16
Afyon
Slm kızlar sizlere bir sorum olacak tüp bebekle ve fiyatıyla ilgili, dayım 15 yıllık evli afyonda bir tüp bebek merkezinde 6 yıl önce kadar bir aşılama yaptırdılar ama olmadı bu sefer tekrar denemeye karar verdiler ben bununla ilgili hiçbir bilgim yok fiyatınıda baya bi yüksek demişler yada bana öyle geldi 7.000 kadar dayımın kanından örnek mi ne alınacakmış 2,000 i ankaradan bi doktor gettrp yapılacakmış tam olarak anlamadım aslında sizce ikinc, şansları ne olur yada bildiğiniz en iyi yerleri yazarsanız sevinirim teşkkürler.

canım dayın nerede oturuyor afyondamı. öncelikle sorunları ne yani olmama sebebi. tüp bebek merkezleri işi ticarete dökmüşler malesef. hiçbirinde allah korkusu yok. çok iyi araştırsınlar ve pazarlık yapsınlar. tecrübeli biri olarak yazıyorum afyonda bildiğim bir yere yok bu arada rapor çıkartma imkanınınz varsa ssk yani raporla ilaçlar ve maliyetin bir kısmı karşılanır. sadece bir aşılama mı denemişler ve onbeş yıl kayıp. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşur.

2.sanslarıda dayınlar başka bi ildeki tüp bebek merkezine gidecekler...

konuyu yanlıs yere açmıssın sana link vereyım burdan bak merkezlere...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri-f493/

bide problem tam olarak hangisinde dayındamı yengendemi? bunlar önemli ve fiyatta ona göre değişir...

birde dayın emeklimi--bagkurmu--ssk mı fiyat bunlara görede değişir...devlet 2-3 aşılamadan sonra 1 adet tüp bebek tedavisini karşılıyor yani dayınların cebınden para cıkmayacak eğer gidip bir üniv.hast. yaptırmak isterlerse...

bu tüp bebek işi acayıp para tuzzagıı... iş acayip ticarete donusmus durumda... 7000 bence çokk....

çünkü ben tüp + ilaçlar+ pgt (bebegın sağlıksız genlerının cıkartılıp sağlıklı halde bırakılması işlemiyle bana treansfer edilmesi) =8.500 öduycem.. bnm dna kromozom sayım bozuk...

dayınlar iice bi arastırsınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…