- 2 Kasım 2014
- 77
- 8
- Konu Sahibi pasiftiryaki
Herkese selamlar arkadaşlar..Benim sorunum şu ki; ilk kez kolonoskopi çektirecek olmam..Bikaç gün önce devlet hastanesine gittim,afedersiniz makat bölgesinde bi çıkıntı vardı fistül diye düşündüm..Çok ihmal etmiştim çekindiğim için..Sonunda zar zor olsada gittim..Bayan doktor tercih ettim ama o bile benim için çok sıkıntı yani..Neyse doktor baktı,sonra şikayetimi sordu ve kan tahlili,konoskopi yazmış(sonra haberim oldu). Sekreter elime bi kağıt verdi aşagıda kan ver sonrada A bölümünden randevu al dedi..(Kolonoskopiden hala haberim yok) Aşağı indim tahlilden sonra bölüme gidince kolonoskopi çekileceğini öğrendim..Ordaki sekreter zaten ölü balık gibiydi ne açıklama ne bişey,sadece tarihi söyledi ve o da elime kağıt tutuşturdu..Yani ne doktor ne hemşire ne sekreter kimse bana şunu yemelisiniz yemelisiniz,işte şu diyeti uygulamalısınız falan hiçbişey yazmadı söylemedi..sadece bi ilacı gelmeden bi saat önce lağman yapmam gerektiğini söyledi..Onuda Allah razı olsun, eczacı, sakın bi saat önce yapmayın yollarda sefil olursunuz,evde yapıp bi süre sonra bağırsaklar boşalınca çıkın diye uyardı..
Sonuç olarak ;
-Ben şimdi kolonoskopiden önce nasıl şeyler yiyeceğimi,kolonoskopiden önce napacağımı hiç bilmiyorum..(Girenlere bikaç gün önceden uygulayacağı bi diyet vermiş doktorları..)
-İnternette araştırdığım kadarıyla,devlette yaptıranları bayıltmıyolarmış,çok da acılı bi tetkikmiş,üstelik yaptıranlar pekde hijyen olmadığını yazmışlar..
Of bu kadar zor ve acılı olduğunu bilmiyordum..Arkadaşlar devlet hastanesinde çalışan veya daha önce devlet hastanesinde kolonoskopi yaptıran varmı..Lütfen yardımcı olurmusunuz...Birde ben bayan doktor tercih etmek istiyorum sekretere sordum O da, iki doktor var bi erkek bi kadın,artık hangisi rastgelirse dedi...Kolonoskopiye tek doktor mu giriyo acaba..Off hiçbişey bilmiyorum..
Ankarada bildiğiniz özel veya devlette olan iyi bi bayan doktor varmı?
Sonuç olarak ;
-Ben şimdi kolonoskopiden önce nasıl şeyler yiyeceğimi,kolonoskopiden önce napacağımı hiç bilmiyorum..(Girenlere bikaç gün önceden uygulayacağı bi diyet vermiş doktorları..)
-İnternette araştırdığım kadarıyla,devlette yaptıranları bayıltmıyolarmış,çok da acılı bi tetkikmiş,üstelik yaptıranlar pekde hijyen olmadığını yazmışlar..
Of bu kadar zor ve acılı olduğunu bilmiyordum..Arkadaşlar devlet hastanesinde çalışan veya daha önce devlet hastanesinde kolonoskopi yaptıran varmı..Lütfen yardımcı olurmusunuz...Birde ben bayan doktor tercih etmek istiyorum sekretere sordum O da, iki doktor var bi erkek bi kadın,artık hangisi rastgelirse dedi...Kolonoskopiye tek doktor mu giriyo acaba..Off hiçbişey bilmiyorum..
Ankarada bildiğiniz özel veya devlette olan iyi bi bayan doktor varmı?
Son düzenleme: