yardımcı olurmusunuz

Canimm benim yaaaa..
cok gecmisss olsun.. anliyorum seni.. ben narkozdan uyandigimda bile aglayarak uyaniyodum farkinda olmadan vicut okadar dolmuski kendiliginden her dakika agliyodu..

Sen sakin umidinii kesmeee.. positif dusun.. 3 tane olmasi belkide daha iyi olacak.. sansin daha cok artacak.. vardir herseyde bir hayir rabbim bosuna vermez bu tür durumlarii.. insAllah olacaktir yeterki güclü ol..ve en cok önemlisiide kendine cok cok dikkat et!!!!.. üzme sakin üzülmen bile cok negatif sekilde etkiler.. dua etki döllenme olmus.. ya hic olmasaydii daha kötü olurdu..
mrb canım ınsallah ıtyısındır benım sonucum malesef negatf hersyın hayırlıs tabı

mrb canım ınsallah ıtyısındır benım sonucum malesef negatf hersyın hayırlıs tabı

Merhaba canim..
cok sukur iyiyim.. uzuldum vAllaha ama rabbim hayirlisini versin elbet bundada vardir bir hayir. Zamani geldiginde elbet olacaktir.. ne kadar zor olsada sakin uzme kendini kader arkadasim.. sonunda hepimizin yuzu gulecektir.. sabir lazim

Merhaba canim..
cok sukur iyiyim.. uzuldum vAllaha ama rabbim hayirlisini versin elbet bundada vardir bir hayir. Zamani geldiginde elbet olacaktir.. ne kadar zor olsada sakin uzme kendini kader arkadasim.. sonunda hepimizin yuzu gulecektir.. sabir lazim
aynen canım ama dıger arkadaslar ıcıme kurt dusurdu sonucta negatıf eıl 5ten yukar ve 5.88 dedıler.2 gun snra kan testı yap artar gec dollenme olabılır yada dusmusse eger kımyasal gebelık olabılır ogrenmıs olabılırsın dedıler bakalım test yapcam bıde ayıptır soylemesı bugun ıdrarım koyulastı adet yoluda gorunuyor olabılır

Back
X