- 12 Kasım 2015
- 56
- 1
- 1
- Konu Sahibi serpilemree
-
adetin son gunu ve kondomla iliski. hamile diilsin ama adetin son gunu iliski yasadiin icin enfeksiyon kapmis olabilirsin.Arkadaşlar öncelikle yargılıyacak olanlar lütfen yazmasın biraz anlayıs ve fikir istiyorum sizlerden. 21 yaşındayım adetimin son günü iliskim oldu kondomla ama yinede korkuyorum ben gebe kalırım diye bidaha ki adet tarihim 22 kasımda daha adetime var ama cok feci kasıklarım agrıyor ve su gibi akıntım oluyor sadece bugun akıntım kıvamlanmıs beyaz onun dısında bi belirti yok ama kasıklarım cok agrıyor ve ara arada vajinam sancıyor erkek arkadasım askerde kendimi cok caresiz hissediyorum lutfen yargılamadan yardımcı olurmusunuz?
e gitmesen de çıkabilir sonuçtaHaklısınız ama doktorada gidemem şimdi bişey çıkarsa diye
10 gün öncesinden bilmek mümkün değilDaha 10 gün var adetime. Sizce mümkün mü gebelik?
eğer akma olduysa bile çok düşük bir ihtimal çünkü adetinin son günü gebe kalman pek mümkün değilHaklısınızda elde olmuyor adetimin son günündeydim kondomda vardı ama kondomdan akması falan kafamı karıstırıyor
Kondomdan akmasını bir ihtimal olarak söylemişsin anlaşılan.hem adetin son gnü kan gelmese bile çok dşük ihtimal hem de kondom var diyorsun. Kondom saglamsa kesinlikle değilsin zaten.stres yapmıssın.o yüzdeneğer akma olduysa bile çok düşük bir ihtimal çünkü adetinin son günü gebe kalman pek mümkün değil
konu sahibi ben değilim ama :)Kondomdan akmasını bir ihtimal olarak söylemişsin anlaşılan.hem adetin son gnü kan gelmese bile çok dşük ihtimal hem de kondom var diyorsun. Kondom saglamsa kesinlikle değilsin zaten.stres yapmıssın.o yüzden
konu sahibi ben değilim ama
farketmeden yazmısım pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?