Yardımcı olurmusunuz?

Tubagokkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
2
0
1
36
Adetimin ilk günü ilişkiye girdik 10 gün sonra sonra kasıklarımda belimde ağrılar oluştu hastaneye gittim idrar tahlili yaptırdımm idrar yolu enfesiyonu dengildi adetime daha var hamilelik olabilirmi veya olsa tahlilde belli olmazmıydı? Fikir alabilirmiyim

Malesef... gebelik yoktur dimi çünkü tahlildede çıkmadı. Yüksek ihtimalle mikrop kaptım
İdrar yolu enfeksiyonu gecirdim bende o ağrılar ondan olabilir. Hamilelik yoktur bence. Zaten adet oldugunda döllenmemis yumurta atılıyor.

Adetimin ilk günü ilişkiye girdik 10 gün sonra sonra kasıklarımda belimde ağrılar oluştu hastaneye gittim idrar tahlili yaptırdımm idrar yolu enfesiyonu dengildi adetime daha var hamilelik olabilirmi veya olsa tahlilde belli olmazmıydı? Fikir alabilirmiyim
Konunun fake oldugunu düşünüyorum yeni üye ..adetin ilk günü hemde kanamanin yogun oldugu zaman bide iliski yaşıyorsunuz¿nasıl bir rahatlık igrenç bi durum bu¿dini yönunude geçtim hadi diyelim, kadin olarak hic bir kadının vajinadan kanlar aka aka bi erkekle cinsel birliktelik yasıyabilecek kadar rahatlikta olabilecegini düsünmüyorum..

Back
X