Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canm hafta hesabıyla ay hesbı bir olmuyormuş ay hesabı yaparken 1 ayı 30 günden hesaplaman gerekiyor. Mesela bem şuan 29 haftalık hamileyim 30 olduğumda 7 buçuk aylık olmuş oluyorum eğer bir ayı 28 den hesaplarsam. Ama ay hesabına göre yani 30 dan hesaplayınca daha 7 ay
anca oluyo sanırım. Bende başlarda baya bi larıştırıyodum ama dur bak şöyle daha açıklayıcı olur
Canm hafta hesabıyla ay hesbı bir olmuyormuş ay hesabı yaparken 1 ayı 30 günden hesaplaman gerekiyor. Mesela bem şuan 29 haftalık hamileyim 30 olduğumda 7 buçuk aylık olmuş oluyorum eğer bir ayı 28 den hesaplarsam. Ama ay hesabına göre yani 30 dan hesaplayınca daha 7 ayEki Görüntüle 2039793
anca oluyo sanırım. Bende başlarda baya bi larıştırıyodum ama dur bak şöyle daha açıklayıcı olur