• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olursanız çok çok mutlu edersiniz beni :)

o sana çok zayıfsın derse sen de ona ee seninde benden 2 kilo fazlan var önce kendine öz eleştiri yap tarzı konuşun ben olsam bana yaptığı her eleştiriye cevabımı verir onun kusurlarınıda ona sötylerdim hayatta susmazdım hatta bunu insanların önünde yapıp onu kışkırtır gerçek yüzünü insanlara gösterirdim siz sustuğunuz sürece üstünüze gelmeye devam edicektir

mesele de o ya susmuyorum ki bende ama o zman da hep bir plan peşin de başkalarının yanın da alttan alan taraf kafa dengi insan baş başay ken deliriyor manyak :ssz:

Bende olsam kilimi kipirtdatmam ama madem cok rahatsiz edici ozaman sizde onunla yanliz kalmayin, sevgiliniz yokken onla görüsmeyin ha olduda görüstünüz sizde kontraya gecin yani o gögüslerin büyük dedimi sizde ay seninkilerde cok kücük deyin... Herkezin ortasinda yeri geldimi yani daha önce size söyledigi biseyin konusu acildimi onu bozun, aaa gecen bana böyle böyle demistin falan diye.. Siz ondan akilli olun... Gerekirse erkek arkadasiniza onunla hicbir ortamda bulunmak istemediginizi söyleyin, size deger veriyorsa saygi gösterectir yani göstermeli...

o zman da farklı şekiller de saldırıyor beni herkeze tahammül edilemez bir insanmışım gibi gösteriyor .. herkez bana karşı önyargılı oluyor kızın canı sıkılsa kesin benden kaynaklanıyor oluyor. nasıl baş edeceğim bilmiyorum benim planla projeyle işim olmaz ki :ssz:

Anladim bu konuda sizden daha yirtik...
O zaman muhatap olmayin, ve mumkun oldugunca uzak durun, soru sorarsa cevap verin, harici dediklerini duymayin bile...
Sevgilinize de bahsedin konudan yeniden, ve ayni ortamda durma ihtimalinizi minimize edin, bir yol bulsun sevgiliniz, madem bu kadar huzursuz ediyor...

arada denk gelip topluca toplanırsınız o zaman sevgiline hoslanmadıgını belırtıysen bıraz daha ozel takılın 2nız yanı hep beraber takılmak zorunda degılsınız anca hafata sonları falan gorusun o arkadasıyla gorusmek ıstedıgınden dolayı o kızda olcagından yanı ugrascagına degmez bu seferde benımle ugrasıyor modunda daha cok sana zehır eder gunlerını sevgılınleyken ..

Bende olsam kilimi kipirtdatmam ama madem cok rahatsiz edici ozaman sizde onunla yanliz kalmayin, sevgiliniz yokken onla görüsmeyin ha olduda görüstünüz sizde kontraya gecin yani o gögüslerin büyük dedimi sizde ay seninkilerde cok kücük deyin... Herkezin ortasinda yeri geldimi yani daha önce size söyledigi biseyin konusu acildimi onu bozun, aaa gecen bana böyle böyle demistin falan diye.. Siz ondan akilli olun... Gerekirse erkek arkadasiniza onunla hicbir ortamda bulunmak istemediginizi söyleyin, size deger veriyorsa saygi gösterectir yani göstermeli...

kız hep yanıbaşım da kız sevgilisi sevgilim ve kendisi takılsınlar istiyor. ben ise ikisiyle de görüşmek istemiyorum. sevgilim ve ben tatillere yanlız gideriz ama onlar olmadan da gitmez kızın sevgilisi sevgilim en yakın arkadaşı . yani umursamam gibi bir ortamım yok ki bi kere . :ssz::17: çok teşekkür ederim ama aslın da doğru söylüyorsun :ssz:

mesele de o ya susmuyorum ki bende ama o zman da hep bir plan peşin de başkalarının yanın da alttan alan taraf kafa dengi insan baş başay ken deliriyor manyak :ssz:

o zaman baş başa görüşmiceksin eğer nedenini sorarsa ben senin nasıl sinsi bi insan olduğunu biliyorum seninle sadece sevgilim için görüşüyorum dersin

Sevgilinizde gözümü var acaba :26:
Tamam en iyi arkadasi olabilirde bukadar yapisik ikizler gibi olmazki ...
Sevgilinizle ciddi ciddi konusun, evlenincede berabermi yasiycaniz, göbegi arkadasinami bagli?
Herkezin yeri ayridir, sevgili,arkadas,aile...Eger sevgiliniz bunlarin arasinda dengeyi sagliyamiyorsa, sizde simdiden bu kadar taviz verirseniz daha cok cekersiniz... Bukadar rahatsizsaniz bisiler yapmalisiniz, yoksa bununla yasiycaksiniz...

Son düzenleme:
Sevgilinizde gözümü var acaba :26:
Tamam en iyi arkadasi olabilirde bukadar yapisik ikizler gibi olmazki ...
Sevgilinizle ciddi ciddi konusun, evlenincede berabermi yasiycaniz, göbegi arkadasinami bagli?
Herkezin yeri ayridir, sevgili,arkadas,aile...Eger sevgiliniz bunlarin arasinda dengeyi sagliyamiyorsa, sizde simdiden bu kadar taviz verirseniz daha cok cekersiniz... Bukadar rahatsizsaniz bisiler yapmalisiniz, yoksa bununla yasiycaksiniz...

ya zaten bunlar bir araya geldiğin de ben istenmeyen insan oluyormuşum gibi hissediyorum çocukla hiç anlaşmam en azından gecenin bir vakitleri gelip sevgilimi evden dışarıya çıkarmak isteyip durması yüzünden. yani birlikye yaşıyoruz bir aileden hiç bir eksiğimiz yok ki zaten. haliyle kız da sevgilisinin yanından hiç ayrılmadığın dan hep dibimde buluyorum kızı.. görüşmek istemiyorum demek ne kadar doğru ki sevgilim ve sevgilisi hiç bilmiyorlar da nasıl bi şeytan olduğunu.. bu sefer de benim yüzümden kırılsın istemiyorum. :26:

ayrıca sevgilim le birlikte yaşıyoruz.. o kız da sevgilisiyle yaşıyor hiç ayrılmıyorlar ki :17::17::43:

sokmıcaksın evine o zaman sevgilinede anlat durumu sonuçta aynı evi paylaşıcak kadar birbirinizi seviyosunuzdur o da gidip onu korumaz heralde yani korumamalı ay allah sabır versin bana aynı şey olsa o kızı saçından tutupta evden atmıştım sevgilim de beni hatalı bulsa arkasından da onu

sokmıcaksın evine o zaman sevgilinede anlat durumu sonuçta aynı evi paylaşıcak kadar birbirinizi seviyosunuzdur o da gidip onu korumaz heralde yani korumamalı ay allah sabır versin bana aynı şey olsa o kızı saçından tutupta evden atmıştım sevgilim de beni hatalı bulsa arkasından da onu

kötü niyeli olmadıklarını düşünüyor ısrarla öyle olduklarını hatta kızın tam bir manyak olduğunu söylesem de aşkım sen abartıyorsun bence diyor zaten o saatten sonra ne söylenir :17: ve teşekkür ederim amin. :ssz:

yok kuzum bu kız öyle bir şey değil ya insanı katil edecek cinsler vardır ya her ne kadar vuzak dursan da havlar durur hani bi rahat vermez bi nefes aldırmaz ben yok iken de rakadamdan işler çeviriyor nasıl görmezden geleceğim iyisi mi bir öyle bir ders vermeliyim ki kendisine herkez onun nasıl bir insan olduğunu görsün . hatta onun gerçek yüzünü ortay çıkaramayayım diye de yapıyor olabilir. :ssz: bilemiyorum :ssz:

O kadar çirkef bi kızsa;sen onu suçlu çıkarayım derken suçlu duruma düşmeyesin.O tipler sıyrılmayı da iyi becerir

söylediklerini ses kaydına al, sinsilik nasıl oluyormuş görsün..
sonra dinlet herkese :24:
bak bi daha seni eleştiriyor mu, öle bölesin diye

Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis derler cok inanirim.Ona ayni sekilde davranin bakin bakalim bir daha laf soyluyor mu:ssz:

Back
X