Yardımcı olursanız çok sevinirim

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Sata göre 7+5 olmalıydı ama kontrollerde 5+5 çıktı.Kese düzgün içinde doku var. Beta hcg 4500, progesteron 12,5.
Geç döllenme değil eminim..çünkü tek ilişki . Ama bebek yok. Başına böyle bir şey gelip olumlu olumsuz sonuç alan var mı?

Cok guzel herseyin canim dikkat et kendine

Ya ne bu acele Allah askina. Baska bi doktora gitmeni tavsiye ederim sonradan pisman olma canim. Ve sabirla bekle nerden biliyosun gec dollenme olmadigini. Ben ilk kanamayla acile gittigimde 4 haftalik demisti kesen kucuk dedi moralim bozulmstu. 5 6 gun sonra tup bebek doktoruma gittim. Bebek 6+3 olmus icinde bebek var kalp atislarni da hafif dinletti alttan bakmisti. Acele etme kzuum. Baska bi doktora git biraz bekle hemen kurtaj nedir

Başka bir doktora da gittim. O da bekleyelim biraz dedi. Bekliyorum şimdi. Kanama falan yok. Yarın tekrar beta hcg bakacağız. Az çok belli olur sanırım

onerim baska dr a gorunun. ben hamileyken gittiğim dr göremedi, ertesi gün baska dr a gittim hemen gordu..

Kürtaj için çok erken bi karar başka bi dr daha gidin

Daha demin ablamla konustuk kalp atisini 10. Haftafa duymuslar bence acele etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…