• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olursanız sevinirim...Nasıl geri dönebilir?

MeLis..

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
22
0
86
35
İstanbul
Sevgılımden ayrılalı 1.5 ay oldu bırcok kez bana donmesı ıcın elımden gelenı yaptım mesajlar cektım ama hıcbırıne cevap vermedı bır kere cevap verdı o da benı arama bırdaha bızım ılıskımız bıttı artık bırlıkte olamayızz benım ıslerım cok yogun krız benı dara soktu bıde annem ve babamın hastalıgı ıle ugrasyorum senı uzmek ıstemıorum uzuluyosun artık bırlesemeyız arama ozelden dahı olsa senınle ılgılenemıorum vaktım yok o kdr mesajlar cektım bır kere cevap yazmadı ..ayrılıkta erkegı getı getırmenın yolları dıye bır bolum var orda hıc arama sorma onsuz yasayabılecegını gosterr emın ol gerı doner gıbı yazılar var benım sevgıme sasırdı bu kdr nasıl sevıyosun dıye bır zamanlar o da oyleydı ama bıttı sevgısı sevgısı ama bırsey farkettm ben yenı hat almıstm ordanda cekmıstım mesaj telefonuna kaydetmıs melıs dıye ısmımı bırınden ogrendım..ne demek oluo bu eger ben hıc aramaz artık sormazsam doner mı?erkekler kızların onsuz yasayabıldıklerını gorunce donerler dıye yazılar var ama sevmeyen bı ınsan neden donsunkı onsuz yasamasını zaten o ıstememısmıdır? Bana yardımcı olun.yasadıklarınızı paylasın.

canım senin halini görünce aklıma kendimin eski hali geldi ben sevgilimle ilk çıktığım zamanlar

o da bana aynen böle yapıodu kaçıodu benn mesajlar telefonlar aşkıma şaşırdı vee şuan

birlikteyz:nazar::nazar::nazar::nazar: yazarken çok heyecanladım valla nedense bide

erkekten erkeğe deişir herkes bana bırak kendi

kendi gelir dediler ben dinlemedim çünkü hayatta gelmezdi benim aşkım iyikide dinlememişim... s

Son düzenleyen: Moderatör:
ama sen sevgisi bitti demişsin bizde öle bi durum yoktu yani daha çıkmadan ben uğraşmıştım...

Back
X