Beta HCG değerin 1.000 ve üzeri olması lazm kesenin görünmesi için o da en düşük değer.. ayrıca 2 haftalıkken nasıl öğrendiniz ki 2 haftalik gebelik demek regline daha 2 hafta var demek
Beta HCG değerin 1.000 ve üzeri olması lazm kesenin görünmesi için o da en düşük değer.. ayrıca 2 haftalıkken nasıl öğrendiniz ki 2 haftalik gebelik demek regline daha 2 hafta var demek
Yoo regilime 2 gün vardı emin olduğum jcin test yaptım silikti kan testi yaptım doktora gittim ama muaniye olmadım. Ultrasyonda gozukmucekya alttan bakmaz dimi
Baksalar ne olacak? Korkuyor musunuz?
9 aylık süreçte sık sık jinekolojik muayene olacaksınız biliyorsunuz değil mi?
Bu sizin ve bebeğinizin sağlığı için gerekli ve acısız bir işlem
Yoo regilime 2 gün vardı emin olduğum jcin test yaptım silikti kan testi yaptım doktora gittim ama muaniye olmadım. Ultrasyonda gozukmucekya alttan bakmaz dimi
Gebelik hesaplanırken adet tarihinin başlangıcı baz alınır bütün doktorlar bu şekilde hesaplar. Yani dediğinize göre sizin gebeliginiz neredeyse 4 haftalık. Dediğim gibi daha kese görmek için çok erken siz kan vermeye devam edin beta 1.000 üzeri olması lazım.
Gebelik hesaplanırken adet tarihinin başlangıcı baz alınır bütün doktorlar bu şekilde hesaplar. Yani dediğinize göre sizin gebeliginiz neredeyse 4 haftalık. Dediğim gibi daha kese görmek için çok erken siz kan vermeye devam edin beta 1.000 üzeri olması lazım.
Baksalar ne olacak? Korkuyor musunuz?
9 aylık süreçte sık sık jinekolojik muayene olacaksınız biliyorsunuz değil mi?
Bu sizin ve bebeğinizin sağlığı için gerekli ve acısız bir işlem
Son aylarda değil gerektiğinde olacak
Bebek be kese küçükken karından ultrason yeterli olmuyor alttan bakılıyor
Bilmediğiniz için korkuyorsunuz canınızı yakacak hiçbirşey yok
Kendinizi kasmayın doktorun dediğini yapın
Zırt pırtta kan vermeyin gereksiz stres 5-6 haftalık olduğunda kadın doğumcuya gidin