Yardımcı olursanız sevinirim

Son adet tarihiniz nedir ve kandaki beta hcg değeriniz kaç çıktı?

Doktora gittim kan testi yaptırdim 2 haftalık hamile oldumu öğrendim arkadaşlar 2 haftalık bebek ultrasyonda gozukurmu
Beta HCG değerin 1.000 ve üzeri olması lazm kesenin görünmesi için o da en düşük değer.. ayrıca 2 haftalıkken nasıl öğrendiniz ki 2 haftalik gebelik demek regline daha 2 hafta var demek

Beta HCG değerin 1.000 ve üzeri olması lazm kesenin görünmesi için o da en düşük değer.. ayrıca 2 haftalıkken nasıl öğrendiniz ki 2 haftalik gebelik demek regline daha 2 hafta var demek
Yoo regilime 2 gün vardı emin olduğum jcin test yaptım silikti kan testi yaptım doktora gittim ama muaniye olmadım. Ultrasyonda gozukmucekya alttan bakmaz dimi

Doktora gittim kan testi yaptırdim 2 haftalık hamile oldumu öğrendim arkadaşlar 2 haftalık bebek ultrasyonda gozukurmu
Hayrli olsun Ultrasonda gorulmez bebek cok erken daha..benim 4 haftalikken gozukmemisti ..5 haftada gormustuk ultrasonda:))

Son adet tarihim Şubat'ın 12 siydi beta da 43 43 cikti
21 mart haftası gitsen keseyi görürsün hayırlı olsun şimdiden bence şuan boşuna gitme bi hafta daha bekle kese karından görünür alttan bakmaz doktor

Alttan muaniye bakmazlar ama dimi gitsem vitamin falan mı yazar
Baksalar ne olacak? Korkuyor musunuz?
9 aylık süreçte sık sık jinekolojik muayene olacaksınız biliyorsunuz değil mi?
Bu sizin ve bebeğinizin sağlığı için gerekli ve acısız bir işlem

Yoo regilime 2 gün vardı emin olduğum jcin test yaptım silikti kan testi yaptım doktora gittim ama muaniye olmadım. Ultrasyonda gozukmucekya alttan bakmaz dimi
Gebelik hesaplanırken adet tarihinin başlangıcı baz alınır bütün doktorlar bu şekilde hesaplar. Yani dediğinize göre sizin gebeliginiz neredeyse 4 haftalık. Dediğim gibi daha kese görmek için çok erken siz kan vermeye devam edin beta 1.000 üzeri olması lazım.

Bilmiyorum ki doktora git acil dedi folik asit falan yazsın dedi kadın digumcuya öyle yapcam

Biliyorum son aylarda olucak ama istemsiz korku
Son aylarda değil gerektiğinde olacak
Bebek be kese küçükken karından ultrason yeterli olmuyor alttan bakılıyor
Bilmediğiniz için korkuyorsunuz canınızı yakacak hiçbirşey yok
Kendinizi kasmayın doktorun dediğini yapın
Zırt pırtta kan vermeyin gereksiz stres 5-6 haftalık olduğunda kadın doğumcuya gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…